Komt wel heel dichtbij….

Gepubliceerd 20 januari 2011 door Sannie

Wie zag aanvaller van 12-jarige Joyce?

janssen had geheime relatie met buurvrouw

08:46 UPDATE De politie Noordoost-Limburg heeft een robotfoto gemaakt van de onbekende man die dinsdagochtend de 12-jarige Joyce van haar fiets trok op weg naar de lagere school in Kaulille (Bocholt). Uit de verhoren van het meisje blijkt dat de man een mes toonde. De politie voert het toezicht in de buurt van de lagere school op.

Dinsdagochtend omstreeks 8.30 uur hield de onbekende man Joyce tegen op weg naar school. xe2x80x9cDe man trok het meisje van haar fiets. Hij toonde een mes, maar hij heeft geen woord gezegdxe2x80x9d, zegt Jos Neyens van de politiezone Noordoost-Limburg.

xe2x80x9cWat de beweegredenen van de man waren, blijft vooralsnog een groot vraagteken. Op die plaats komen op dat uur veel fietsende en wandelende leerlingen voorbij, op weg naar school. Dat was ook nu het geval. Hij heeft dan snel de indruk willen wekken dat het meisje gevallen was. Hij heeft haar op de fiets gezet en heeft zich uit de voeten gemaakt.xe2x80x9d

Joyce deed haar verhaal toen ze aankwam in de school. De politie werd verwittigd en startte meteen een buurtonderzoek, maar de onbekende was inmiddels verdwenen.

Het gaat om een man van ongeveer 40 jaar, 1 meter 80 groot, kort zwart krullend haar en bruine ogen. Hij droeg dinsdag donkere kledij en zwarte lederen schoenen.

De politie van Noordoost-Limburg doet een oproep tot getuigen. Wie de man op de robotfoto herkent, of wie meent iets gezien te hebben dat kan bijdragen tot de opheldering van het onderzoek, kan contact opnemen met de lokale politie van PZ Noordoost Limburg, 089/48.06.30. Alle informatie zal vertrouwelijk behandeld worden.

 

Advertenties

3 reacties op “Komt wel heel dichtbij….

 • Nou, meis, dat kan ik me voorstellen, dat als je dit leest, je het gevoel krijgt dat het heeeeel dicht bij komt.
  En ook dan weer besef je dat je als ouder je kind nooit voor alle ellende zal kunnen beschermen, maar dat je ze wel weerbaar kunt maken. En ze het vertrouwen geven dat ze altijd alles zullen vertellen.
  Gelukkig durfde Joyce alles te vertellen.
  En nu maar hopen dat deze man heel snel gepakt gaat worden.

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: