Weer wit…

Gepubliceerd 23 december 2010 door Sannie

en weer was er sneeuw gevallen… Glibber de glij naar school en snel weer terug. Leuk hoor die sneeuw maar wordt het nu toch langzaam beetje zat. Zo maar eens kijken wat de voorspellingen voor zaterdag zijn want we zouden dan richting mijn ouders gaan om Kerst te vieren. Ga zo nog maar eens in de boeken duiken, zou dan tot maandag niet veel meer van komen. Mary en de meiden zijn hier rond 12.00 uur dus dan komt er niet veel meer van leren. Verder weinig spannends hier, gebeurd niet zo heel veel momenteel. Kinderen nu bijna vakantie, morgen nog een half dagje en dan twee weken vrij. Dus twee weken wat langer op bed liggen, heerlijk ! De laatste week heeft Marco ook wat dag vrij dus ook nog ff vakantie met zijn vier. 

Nog ff een oproepje tussendoor : Vonnie, zou graag weer je blog willen lezen. Zag dat je hem beveiligd had. Als je het goed vind hoor ik graag je wachtwoord !

Zal nu ff rustig worden hier op de blog, zal na de Kerst weer terugkomen.Iedereen hele fijne Kerstdagen, geniet van elkaar, de gezelligheid, het samenzijn met familie en vrienden en van een witte kerst !

           Kerst

Advertenties

3 reacties op “Weer wit…

 • Fijne Kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar! Wij rijden tweede kerstdag naar het westen, maar niet als het zo is als het nu is. De A35 en de A1 waren gisterenmiddag al ijsbanen.

 • Ik hoop dat jullie ook fijne kerstdagen zullen hebben, en als jullie weg gaan, jullie ook weer heelhuids thuis komen.
  En ja, die sneeuw is leuk, maar voor mij hoeft het nu ook niet meer, ben er ook wel klaar mee ……. maar helaas, we hebben wat dat betreft niets te zeggen ๐Ÿ˜‰

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: