Weer thuis…

Gepubliceerd 19 december 2010 door Sannie

Weer thuis inderdaad! Want we zijn gister toch naar Nieuwegein gereden. En echt niet alleen voor de Griek (al was het wel heel lekker). Het was tenslotte toch de 40e trouwdag van mijn ouders. En ook al is het feest uitgesteld tot januari vonden we  het toch wel leuk om bij ze langs te gaan. We hebben heen totaal geen problemen gehad op de weg. We waren ook van plan om rond 20.30 weer naar huis te rijden maar Yannick zag dat toch niet zo zitten. Na het journaal en weerberichten waar je wat auto's zag schuiven of in de berm zag hangen vond ie het toch wel eng om in het donker terug te gaan. Ja, ze pikken toch meer op dan je af en toe doorhebt… En hij had ook wel een punt en besloten we dus te blijven slapen. We hadden de spullen voor de zekerheid al meegenomen dus het kon goed. En vandaag zijn we dan weer naar huis gegaan. En wat was er een sneeuw gevallen zeg afgelopen nacht in Nieuwegein, niet normaal. Maar de snelwegen waren goed te doen. Hier lag ook wel weer wat nieuwe sneeuw maar nog niet zo veel. Dat viel vanmiddag pas. Wij waren op verjaardagsvisite bij vrienden hier een dorp verder en ik ben letterlijk met de auto naar huis gegleden. Nu blijven we dus lekker binnen, warme choco en open haard aan en voor de buis. Nog ff genieten van het laatste stukje weekend. De komende dagen ga ik flink aan de studie dus zal er niet veel van loggen komen denk ik. Donderdag en vrijdag krijgen we dan nog logxc3xa9's. Mijn schoonzus met twee nichtjes komen langs. Voor een gezichtsbehandeling en een dagje shoppen in Maasmechelen. En ff lekker te kletsen natuurlijk ! Maar zal dus de andere dagen flink in de boeken duiken. En om een vraag uit een eerdere log te beantwoorden, dit is inderdaad voor het theorie examen. praktijk heb ik eind Januari. Het grappige is alleen dat ik dat op zich niet eens nodig heb. Met de theorie en Bedrijfsbeheer wat ik van de week al haalde kan ik mijn salon starten. Al zal ik uiteraard ook Praktijk gaan doen, vreemde constructie eigenlijk…. Nou iedereen een fijne week, rij voorzichtig als je er door moet en tot logs !!

Advertenties

6 reacties op “Weer thuis…

 • Verstandig dat je bent blijven slapen! Wij hebben onze rit wel afgezegd. Inmiddels is het hier alweer volop aan het sneeuwen en vraag ik me nu al af hoe ik morgen op mijn werk ga raken. Dat gaat nog een gigi probleem worden vrees ik.

 • Ten eerste: GEFELICITEERD, jullie wonen alweer 1 jaar in belgie zie ik wel…
  Tja als je er niet perse doorheen hoeft, dan ook niet doen nee. Maar goed dat je bent blijven slapen daar. Er zijn veel ongelukken gebeurd begreep ik.
  Gisteren stond het hier tussen Breda en Tilburg ook vast vanwege een ongeluk.

  Succes met je studie en ook jij rijd voorzichtig…

  Groetjes Melissa

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: