Nieuwe meubels en nog meer…

Gepubliceerd 10 november 2010 door Sannie

We werden eind vorige week gebeld door Heylen, onze meubels zijn al binnen !! Zou net voor de kerst zijn maar nu komt eens iets sneller in plaats van later. Volgende week woensdag worden ze bezorgd. Nu dus alleen de huidige meubels zien kwijt te raken…. Heb ze op de verkoopsites gezet en we wachten nu maar af. Mocht je interesse hebben kijk dan even op Marktplaats. Link staat in mijn linkerkolom hier op de blog.

Gisteren dan de eerste toets gehad op de opleiding. Gaat dus om de theorie, 25 multiple choice vragen. Had er 21 van de 25 goed dus dat was prima. Vond het alleen wel vreemd dat de vragen die je fout had je een minpunt op leverde. Dus had ik nu 17 op 25 punten. Weet van vroeger (oeps wordt oud)dat men altijd zei kies er maar xc3xa9xc3xa9n, altijd kans dat je goed zit. kan ik hier dus beter niet, fout is -1 maar niet invullen is gewoon 0 punten. Maar wat maakt het uit, dit is vast gelukt. Ook hebben we gister manicure gedaan en rug- en schoudermassage. Was weer leuk en vooral lekker !!!

Heb nu ook de eerste twee avonden Bedrijfsbeheer gehad. Wel lange avonden van 18.30 tot 22.30 (en dan nog 45 minuten naar huis) maar wel heel interessant. Er zijn wel wat verschillen met Nederland maar er is toch al een hoop bekend voor me. Nu volgende week nog 3 avonden en dan thuis aan de studie. Ga al wel het examen aanvragen van de week. Ja kan dan tussen de 1-3 weken het examen gaan afleggen in Brussel. Ook weer multiple choice maar ik weet nu hoe het systeem werkt hihihihi

Advertenties

3 reacties op “Nieuwe meubels en nog meer…

 • Nou, dat is inderdaad wel bijzonder zeg, dat jullie meubels al zoveel eerder er zijn!! Ik heb eigenlijk altijd alleen nog maar meegemaakt dat ze later bezorgd werden dan de afgesproken tijd! Lekker voor jullie.

  Volgens mij ga jij als een trein met je opleiding he?? Tja, als je tijdens de les gemasseerd wor ;-))
  Veel succes nog hoor!

 • Ik heb een kijkje genomen bij je advertenties, maar heb zelf geen eiken in huis en wil ook niet naar eiken overstappen, dus helaas… ik ben geen eventuele koper van je meubeltjes.

  Wat een apart systeem hebben die Belgen met de puntentelling.

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Life is like a camera. Focus on what's important, capture the good times & develop from the negatives.And if things don't work out? Just take another shot. Don't forget: Nihil fit sine causa!

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: