Slimme mensen die Belgen….

Gepubliceerd 11 augustus 2010 door Sannie

Achtertuin te huur

BRUSSEL -  Een gat in de markt tijdens de zomermaanden? Twee Belgische ondernemende types hebben een website opgezet waarop flatbewoners en andere ongelukkigen zonder buitenruimte een tuin kunnen huren.


  Initiatiefnemers Ivo Van Genechten en Brigitte Dyck van http://www.rent-a-garden.be begonnen met de verhuur van hun eigen tuin. Dat bleek zo succesvol dat het aanbod nu wordt uitgebreid. ,,Helaas zijn we zo druk dat we weinig tijd in onze tuin doorbrengen. Dus waarom zouden we onze tuin niet verhuren aan mensen die er zelf geen hebben?xe2x80x9d, zo laat het stel uit Heverlee (vlak bij Leuven) weten.

  Voor 70 euro per jaar mogen mensen hun tuin aanprijzen op de website. ,,Ze kunnen er een beschrijving op kwijt, hun contactgegevens en tien fotoxe2x80x99sxe2x80x9d, meldt Van Genechten.

  De tuin van Van Genechten en Dyck is voor 90 euro per halve dag te huur. Jacuzzi, sauna, dompelbad en buitendouche inbegrepen. ,,Mensen mogen voor 20 euro extra ook gebruikmaken van de barbecue. Ze mogen hun eigen vlees meebrengen. Als ze helemaal tot rust willen komen, kunnen wij de worstjes ook omdraaien.xe2x80x9d

  Advertenties

  7 reacties op “Slimme mensen die Belgen….

 • Inderdaad, erg ondernemende types, maar ……. dan moet er dus geen park, bos of iets dergelijks in de buurt zijn. Bij mij in de omgeving verblijven veel mensen daar met mooi weer. Wegwerp bbq mee … genieten maar en helemaal gratis!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: