Laatste dag….

Gepubliceerd 3 augustus 2010 door Sannie

Vandaag heeft Marco dan zijn laatste werkdag. Vanaf morgen zijn dus alle Daaltjes vrij tot 1 september !! Zaterdagavond na lang zoeken op internet een midweek gevonden in Arcen via Hoogenboom vakantieparken. Vond het toch wel lekker om nog even weg te gaan, een langere vakantie zat er dit jaar niet in, ja je kan het geld maar xc3xa9xc3xa9n keer uitgeven natuurlijk !! Verder zullen we ook wat dagjes weg gaan.We willen ook naar Kernies Familiepark in Kalkar gaan. We hebben al van verschillende mensen gehoord dat het daar wel heel leuk zou zijn en als we in Arcen zijn zitten we er maar een goed half uur vandaan. Verder gaan we ook naar de Plopsaparken hier in Belgixc3xab, we hebben tenslotte niet voor niets een abonnement. Zal dus hier op de log wat rustiger worden. 

Verder is Marco afgelopen vrijdag nog bij de huisarts geweest. Er zit inderdaad weer een Hernia, daar doet men alleen niets aan. Tenminste niet zolang je er geen last van hebt en geen uitval hebt. De artrose hoort er ook gewoon bij, kortom gewoon doorgaan en hopen dat de pijn voorlopig wegblijft. Hij mag gewoon alles weer doen wat hij voorheen deed en we hopen dat hij er dan weer even vanaf is.

Verder weinig nieuws hier in Belgixc3xab… Net als in Nederland werkt het weer hier ook niet echt mee. Is nu wel droog maar toch niet echt het vakantieweer wat we graag willen. We wachten maar rustig af, we hebben nog vier weken, het zal vast wel wat beter worden de komende tijd !

Images  

Advertenties

5 reacties op “Laatste dag….

 • Lekker hoor, toch nog een weekje weg 🙂 Ik ga idd naar Mallorca, ook al bijna. Nu regend het hier keihard, dus ik vind het helemaal niet erg om naar Mallorca te gaan 😉 Fijne vakantie, liefs -X-

 • Geniet van jullie vakantie en Kalkar is echt ontzettend leuk ja. Bij ons is het alweer wat jaartjes geleden maar erg leuk (Niels zat toen nog aan de fles hihi)
  Bij ons ook wat minder loggen vanaf volgende week want dan gaan we ook leuke tripjes maken…

  Groetjes Melissa

 • nou, hoplijk word het weer gauw wat beter, al is het niet koud… maar regen hoort niet bij vakantie he!! Dat kernies lijkt me erg leuk, ben heel benieuwd naar jullie verhalen als jullie terug zijn!!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: