En het is weer maandag…

Gepubliceerd 26 juli 2010 door Sandra

Weer een weekend voorbij en een nieuwe week begint. Voor Marco de laatste volledige werkweek, volgende week hoeft hij nog maar twee dagen en dan heeft hij ook vakantie. De laatste loodjes dus… Helaas hebben we nog steeds geen uitslag van de scan. Zou eigenlijk vrijdag al bij de huisarts binnen moeten zijn maar was er vandaag nog niet. We wachten dus nog maar rustig af, meer kunnen we niet doen toch ? Het weer is ook hier niet zo, regen en druilerig. Hoop dat het snel weer wat opknapt maar ziet er voorlopig nog niet naar uit. Kinderen spelen dus lekker binnen en ik zit weer eens achter de laptop. Heb Facebook ontdekt of beter gezegd ben het aan het ontdekken. Hyves is natuurlijk hartstikke leuk maar hier in Belgixc3xab zo goed als onbekend. En Facebook is dat wel dus ik dacht laat ik eens gaan snuffelen. En daar vrienden vinden, echte vrienden zullen we maar zeggen. Vond het fijn om de reacties te lezen op mijn log van afgelopen vrijdag, ben dus zeker niet de enige die dit soort dingen meemaakt.Verder weinig te melden dus ik ga maar eens een broodje eten met de kids. Fijne week allemaal !

4 reacties op “En het is weer maandag…

  • Facebook heb ik wel bekeken, maar dat was en is niks voor mij. Heb wel genoeg aan de blog en hyves. Twitter heb ik er al uit gegooid want dat was ook niks voor mij.

    Balen dat er nog geen uitslag is van Marco’s scan. Hopelijk komt die snel. Geniet van de vakantie met z’n allen? Nog plannen om op vakantie te gaan?

  • Hxc3xa9 nog geen uitslag? jeetje.
    Tja ook hier regen, terwijl de vakantie net begonnen is…
    Voor Jeroen ook nog 1 week en die heeft dan ook vakantie, de mannen van ons hebben dus gelijk vakantie.

    Groetjes melissa

  • Geef een reactie !!

    Mijn dagboek

    door Niels van Veen

    Mijn dagboek

    door Judith van Veen