Warm….

Gepubliceerd 20 juli 2010 door Sannie

En het is weer lekker warm… Vandaag kan het tot 36 graden worden hier begreep ik. Het is wel wat bewolkt dus dat scheelt misschien een graadje of wat. Toch grappig dat we hier zo hoog in Belgixc3xab toch op het warmste plekje zitten. Schijnt met de grondsoort te maken te hebben. Maar we zitten dus maar lekker binnen waar het nu nog goed te doen is. Zou vandaag visite komen, een vriendin van mij met haar man en kids. Ze hebben echter gisteravond afgebeld omdat ze het (zonder airco) niet zagen zitten om de rit van Nederland naar hier te maken. Jammer maar ik hoop dat we snel een nieuwe afspraak kunnen maken.

Zondag zijn wij op bezoek geweest bij andere vrienden. Esther is mijn oud-collega van de speelotheek. Zij heeft met haar man een chalet gekocht op De Schatberg, een camping in Sevenum. En een heel mooi chalet, een mooi plekje hebben ze daar. En nog geen drie kwartier bij ons vandaan dus lekker dichtbij ! Kaylinn heeft het helemaal gevonden met Kim en Yannick vond het ook leuk. Blijkt dat onze vakanties wat overlappen en we spreken dus snel weer een keer af om hier in de buurt wat leuks te doen.

Verder gebeurd er niet zo veel momenteel. Marco is net naar het ziekenhuis vertrokken voor de scan van zijn rug. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor we de uitslag krijgen. De kinderen spelen samen in de speelkamer en ik zit maar weer eens achter de laptop. Ben vorige week bezig geweest mijn Blond servies uit te zoeken en Yannick heeft zaterdag zijn Lego uitgezocht. En dat betekend dus weer een aantal advertenties voor Marktplaats en dus de nodige mailtjes. Mochten jullie nog wat nodig hebben moet je maar eens kijken, de link staat in de linkerkolom. Morgen wordt het weer weer wat minder, kans op onweer zullen we dus maar thuis gaan poetsen. Heb dan wel vakantie maar het huishouden helaas niet… Kan ik donderdag of vrijdag met de kids weer een dagje op pad gaan, ga zo eens kijken wat we nu van het lijstje zullen gaan bezoeken. Fijne week verder allemaal en tot blogs.

Advertenties

4 reacties op “Warm….

 • Jammer van de visite. Wij hebben ook geen airco in de auto en dan is het lekker zwemmen in de auto met dit weer.
  In de klassen op school is het ook niet om uit te houden pfff, het is goed als de vakantie begint, ik zag alleen op het journaal vanmorgen dat het weer slechter word…, hebben wij weer!!
  Onze kindjes zitten nu ook graag binnen na schooltijd.
  Succes met Marco z’n rug, het is te hopen dat jullie de uitslag gauw krijgen.

  Groetjes Melissa

 • Via de link kom ik niet in jouw advertenties. Wel op Marktplaats maar verder niet.
  Hier in het Oosten is het ook zo vreselijk warm dus ook hier zit iedereen binnenshuis.

  Hoop dat Marco snel duidelijkheid heeft.

 • Wat zijn we eigenlijk verwend he? Vroeger was er geen enkele auto met airco, en gingen we ook op stap met de kinderen in de auto ………. een kwestie van vaak genoeg stoppen, genoeg drinken.
  Maar goed, gelukkig heeft iedereen het recht op zijn eigen keuze.

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: