Wie kent deze mannen ??

Gepubliceerd 24 juni 2010 door Sannie

Las onderstaand stuk net hier in de krant, denk plaats het maar,  je weet maar nooit….  Koop in ieder geval geen Quad van deze mannen want hij is zeker weten gestolen !!

Quadverkoper zet fotoxe2x80x99s van dieven op internet

quadverkoper zet foto s van dieven op internet

Een Nederlandse xe2x80x98klantxe2x80x99 van MCG-Racing inMaaseik heeft dinsdag een quad ter waarde van zoxe2x80x99n 10.000 euro gestolen. De diefstal gebeurde tijdens een testritje. De verkoper heeft de camerabeelden van de dief en zijn kompaan op internet gezet.

Dinsdagmiddag even voor twee uur wandelde een blonde Nederlander binnen bij MCG-Racing aan de Gremelsloweg in Maaseik. xe2x80x9cNa een lange uitleg wilde hij een proefrit maken met de Yamaha-quadxe2x80x9d, vertelt de zaakvoerder. De man vertrok op de Yamaha raptor 700 en kwam niet meer terug.

Bewakingscamera

xe2x80x9cHij had geen identiteitskaart bij, zag er deftig uit en het is niet zo vreemd om desondanks testritten toe te staanxe2x80x9d, gaat de zaakvoerder verder. xe2x80x9cHad ik een identiteitsbewijs gehad, dan was het misschien vervalst. Dat zeg ik omdat ik al telefoon heb gekregen van een dealer uit de buurt van Eindhoven. Daar had die man een quad gekozen en laten leveren op een adres. De verkoper kreeg een vervalst betalingsbewijs. Op de bankrekening stond geen geld.xe2x80x9d

De dieven werden ook herkend door een verkoper uit Sint-Truiden. xe2x80x9cDaar kwam de klant kijken en een dag later was de quad gestolen.xe2x80x9d MCG-Racing plaatste de beelden van de bewakingscamera online, op haar eigen website www.mcg-racing.be en op de Nederlandse verkoopsitehttp://www.marktplaats.nl.

Op de beelden staan niet xc3xa9xc3xa9n maar twee daders. xe2x80x9cWe konden duidelijk zien hoe de klant teken deed naar een andere man in onze zaak. Even later zien we hoe hij zijn autosleutels overhandigt aan zijn kompaanxe2x80x9d, zegt de zaakvoerder. De man van MCG-Racing ziet er geen probleem in om de verdachten herkenbaar op de website te tonen. xe2x80x9cStelen mag ook niet!xe2x80x9d

Advertenties

Eén reactie op “Wie kent deze mannen ??

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: