Balen…

Gepubliceerd 3 juni 2010 door Sannie

Zo heb je leuke plannen voor het weekend (weer mijn neefje knuffelen en ff bij neef en nicht langs om vijver te bezichtigen) en zo is alles anders… Gisteravond wou Marco bukken om iets te pakken en het schiet in zijn rug. Nu heeft hij dat weleens vaker, is en blijft tenslotte een rugpatixc3xabnt. Meestal zakt het al snel weer wat af maar nu niet, heb hem met veel moeite in bed gekregen en zelfs daar lag hij niet lekker. vanmorgen was het dus geen werken maar naar de dokter aangezien de pijn nog hetzelfde was en hij heel scheef loopt als een oud mannetje. Volgens de huisarts is het dus waarschijnlijk weer een Hernia. In 1998 is hij daar al eens aan geopereerd en ook in 2004 heeft hij er xc3xa9xc3xa9n gehad. Rust dus komend weekend,,lopen, staan en zitten afwisselen en pijnstillers mee. Is het dan na het weekend niet minder terugkomen en waarschijnlijk onder de scan. We hopen maar dat dat niet nodig is en wachten dus rustig af…. Dus vanmiddag zusje en familie maar afbellen, helaas. En zaterdag taxi spelen. Yannick zwemt van 9.30 tot 10.15 en Kaylinn turnt van 10 tot 11.00 uur., Wordt dus van zwembad naar sporthal en terug naar zwembad en weer naar sporthal rijden. Ach ja, zal allemaal wel los lopen. Het weer is in ieder geval super das in ieder geval positief !!

Advertenties

6 reacties op “Balen…

 • Dat is balen zeg!! Hopenlijk komt het snel weer goed met Marco en herstelt de hernia zichzelf!
  En inderdaad, als het somber weer was geweest had je waarschijnlijk nog veel meer gebaald!
  Toch een heel fijn weekend vast!

 • Megan vond het erg jammerdat jullie niet konden komen, maar ze zegt steeds:Yannickje moet marco een kusje geven op rug en dan is het over en komen ze bij me spelen!! Dus uh, ik zou zeggen: probeer het hihihi

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Life is like a camera. Focus on what's important, capture the good times & develop from the negatives.And if things don't work out? Just take another shot. Don't forget: Nihil fit sine causa!

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: