Dos cervezas…

Gepubliceerd 31 mei 2010 door Sannie

De zomerhit van 2010 wordt hij al genoemd. Dos cervezas van Tom Waes. Tom Waes is een presenator hier in Vlaanderen en heeft oa een programma waarin hij allerlei uitdagingen aangaat. En nu was er dus de uitdaging om al schlagerzanger door te breken. En het lukt heel goed, ook afgelopen weekend is hij op het feest voorbij gekomen. Feesten jullie mee ???

Tom Waes breekt potten met “Dos cervezas”

Belga
do 20/05/2010 – 08:41
De schlager “Dos cervezas” van Tom Waes is goed op weg om de zomerhit van 2010 te worden. Het nummer is het meest gedownloade nummer en komt binnen op nummer 1 in de Vlaamse Top 10. Sommige fans zien in Waes de ideale vertegenwoordiger van ons land op het Eurovisiesongfestival.
In het tv-programma “Tomtesterom” op Exc3xa9n gaat Waes allerhande uitdagingen aan. Tijdens de voorbije aflvering onderzocht de presentator of hij kon doorbreken als zanger.

Op de netwerksite Facebook is een oproep gelanceerd om Tom Waes naar het Eurovisiesongfestival te sturen. Al meer dan 20.000 mensen steunen de oproep.

“Had ik dat geweten, dan hadden we een topaflevering kunnen maken: Hoe win ik het Eurovisiesongfestival. Ach, laat Tom Dice gerust gaan. Misschien volgend jaar, want we denken aan een derde reeks van “Tomtesteron””, lacht Waes in Het Laatste Nieuws.

Advertenties

4 reacties op “Dos cervezas…

 • Este muy bien musica, misschien iets voor Gaby, dan horen we ook eens nederlands van beneden ons, maar of het een hit word weet ik niet

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: