Ben ik weer…

Gepubliceerd 4 mei 2010 door Sannie

Was ff een paar dagen afwezig. Of eigenlijk gewoon vanaf donderdag geen laptop aangeraakt tot gisteravond. En waarom ? Geen idee eigenlijk gewoon overdag druk geweest en ’s avonds geen zin. Gisteravond toch er maar weer achtergekropen (of eigenlijk ervoor volgens mij…). Kon zien dat ik ff niet geweest was, 67 blogs in Google Reader, partij mail in de mailbox. En een hoop reacties van jullie op de bloem hieronder. En inderdaad, hij/zij is mooi maar bloeit hele kort. Ze zijn bijna allemaal uitgevallen al helaas. Maar ik heb wel mooie foto’s en zit erover te denken om er twee of drie op canvas te laten drukken voor op de muur in de eetkamer. Maar waar zijn we allemaal druk mee geweest de afgelopen dagen… Vrijdag was het Koninginnedag maar heb geen oranje tompouce gezien. Uiteraard hebben ze hier in Belgixc3xab helemaal niets met 30 april, was wel ff wennen. kids gingen ook gewoon naar school. Wel hadden we hier zaterdag 1 mei een Feestdag, Dag van de Arbeid. Hoop winkels dicht dus we zijn maar naar Weert gegaan om te shoppen. En met ons half Belgixc3xab geloof ik, wat was het druk zeg. Zondag lekker uitgeslapen, Marco ging met Bert naar Spa Francorchamps naar Renault Race dag en ik ben in de middag met de kids naar Angelique en haar kids vertrokken. Wij lekker bijgekletst en kids gespeeld. Gisteren waren de kinderen hier vrij. Marco had 30 april thuisgewerkt om gister ook vrij te hebben. We hadden kaartjes voor Safaripark Beekse Bergen. En gelukkig kun je daar een bus-, auto- en bootsafari maken. Want de wandelsafari ging het niet echt worden. Het was zo koud en vooral nat, bah ! Weer zat dus niet echt mee maar we hebben ons best vermaakt en ook nog wat dieren gezien. Al waren er ook een hoop aan het schuilen voor het prutweer. En vandaag dus weer gewoon school voor de kinderen. Had om 7.30 al iemand aan de deur die de vliegenramen en deuren (ja, wij zeggen horrendeuren maar ja…) kwam installeren. Dus het mooie weer mag weer komen, onze deuren en ramen kunnen open zonder dat er ongenode gasten binnenvallen/vliegen. Maar voorlopig blijft de deur lekker dicht want wat is het koud zeg !! Waren vanochtend met de fiets naar school gegaan maar hebben tussen de middag mooi de auto gepakt. Vond Kaylinn ook leuk want kon haar fietsje mee achterin, kan ze er mee spelen op de speelplaats. Het is van de week fietsweek op school en zo had zij toch ook een dag fiets mee. Naar school fietsen is voor haar nog niet te doen, vandaar deze oplossing. Verder van de week niet veel druktes. Yannick morgen een kinderfeestje en donderdag weer schoolzwemmen. Zaterdag dan weer zwemmen en turnen voor Kaylinn en een oom en tante van Marco komen ’s middags. Komen Yannick helpen met zijn moestuintje. Ome Wim heeft er ook xc3xa9xc3xa9n dus die weet hoe het moet. En zondag is het dan Moederdag. Zullen we ook richting Nederland gaan voor mijn moeder. En dan is er weer een week voorbij. Gelukkig zou Yannick zeggen, des te eerder is het de 21e en wordt hij 7 !!! Fijne week allemaal !!

Advertenties

5 reacties op “Ben ik weer…

 • Zonde he van de tulpenboom, hij is zeker mooi maar je kan er erg kort van genieten.
  Ik heb de verwarming maar weer wat hoger gezet, het lijkt wel herfst en ze zeggen nog wel dat het erg warm gaat worden in mei, zeker na de ijsheiligen.
  Hoe gaat het met Yannick zijn tomatenzaadjes?
  Tot zondag, bij halfords was er nog niks, misschien volgende week

 • gistermiddag brak hier de zon weer door, en nu is het ook blauwe lucht en zonnig, maar nog wel fris..He, waar blijven de fotoxc2xb4s van je nieuwe coupe?? Nou, ik zie het zondag wel in het echhie he!!Neem ook even Yannicks lijstje mee, dan kunnen we even kijken!

 • Tja, je bent zo gewend dat je 30 april vrij bent, maar dat veranderd als je verhuisd! Lijkt me inderdaad onwennig, net zoals 4 en 5 mei, waar de Belgen niets mee hebben.
  Tja, hoop voor jullie dat Belgie nog een paar (leuke) andere feestdagen heeft.

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: