Garageverkoop

Gepubliceerd 6 april 2010 door Sannie

Garageverkoop 2010 | 10 & 11 april 2010

Sinds 2005 organiseert Toerisme Bocholt een garageverkoop. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 10 en zondag 11 april 2010, telkens van 9u00 tot 17u00.

Net als de voorgaande jaren is er ook voor deze editie weer een massale belangstelling, niet minder dan 189 gexc3xafnteresseerden hebben zich ingeschreven.

De garageverkoop is een originele en eenvoudige verkoopsvorm van 2de handsgoederen, die na een xe2x80x98grote kuisxe2x80x99 liefst wisselen van eigenaar. De deelnemers toveren in het weekend van 10 en 11 april hun garage om tot een verkoopsruimte of xe2x80x98garagewinkelxe2x80x99. Op deze manier willen wij de aanbieder en de gexc3xafnteresseerde koper, die zo geboeid is in wat anderen wegdoen en daaruit zelfs waardevolle zaken weet te putten voor xc3xa9xc3xa9n of andere collectie of verzameling, samenbrengen.

Het gemeentebestuur juicht dit initiatief, dat toch ook bijdraagt aan een beter milieu, zeker toe. Maar al te vaak blijkt dat nog bruikbare spullen worden weggegooid. Door een garageverkoop krijgen afgedankte, maar nog niet versleten goederen een nieuwe bestemming. De levensduur van de producten wordt verlengd, waardoor deze ook minder vlug in de afvalketen terechtkomen. Met andere woorden; het hergebruik wordt aangemoedigd en de inwoners gestimuleerd om te sorteren en te recycleren.

Alvast veel koop- en verkoopplezier gewenst!18_garageverkoop

Mocht je in buurt zijn kom gerust langs, wij doen ook mee namelijk ! Zal de koffie/thee klaarzetten….

Advertenties

4 reacties op “Garageverkoop

 • Succes met het verkopen. Bij ons is de buurt hebben ze kofferbak verkoopt. Je verzamelt je dan op een plein en dan kun je van uit je kofferbak spullen verkopen!!

  Liefs

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Life is like a camera. Focus on what's important, capture the good times & develop from the negatives.And if things don't work out? Just take another shot. Don't forget: Nihil fit sine causa!

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: