Nieuwe Keuken !!

Gepubliceerd 16 maart 2010 door Sannie

Vorige week woensdag hebben ze de nieuwe keuken geplaatst. Vrijdag was Marco vrij om de laatste dingen aan te sluiten en zaterdag konden we hem dus gelijk goed gebruiken met de verjaardag !! Er zijn nog wat kleine dingen die veranderd moeten worden, zijwand was wat te kort, kraan is verkeerd en een bestekbak van 90 cm in een la van 100 cm is ook niet zo handig. Ook zitten de lampjes niet helemaal goed, komen er steeds uitvallen… Maar daar komen ze 1 april (hoop dat het geen grap is…) voor langs. En we zitten nog een beetje met de heetwaterkraan. Wij hadden in het vorige huis een Quooker, zo’n kraan waar kokend water uitkomt. Was er heel blij mee en wou dat dus hier ook in de keuken. Op aanraden van de verkoper van Keukenkampioen hebben we een Boily van Daalderop genomen. Zou precies hetzelfde zijn alleen wat voordeliger. Nu blijkt dat dus niet zo te zijn… De monteur zij het al bij het plaatsen van de keuken en wij zijn er nu ook achter. Bij de Quooker hadden we gelijk kokend heet water, nu duurt het even en ik heb het idee dat het water minder heet is. De aansluitingen zijn wat onhandiger, kraan werkt niet zo lekker en het water smaakt anders… Dacht eerst dat het misschien het Belgische water was waar ik aan moest wennen maar met de waterkoker (die we 3 maanden hier gebruikt hebben) was er niets aan de hand. Marco wordt nu vandaag of morgen gebeld door de verkoper en dan moeten we maar eens even gaan kijken. heb het liefst gewoon weer een Quooker, dan maar wat meet betalen. Wordt vervolgd dus. Maar uiteraard nog wat foto’s van de metamorfose van de keuken.

Advertenties

7 reacties op “Nieuwe Keuken !!

 • Hoi Daaltjes!
  Marco, nog van harte gefeliciteerd en hopelijk hebben jullie een gezellige verjaardag gehad. Wat ziet het er super de super uit daar in de keuken en met zo’n gezellig kippenhok! Ik (Barbara) zit nog ff midden in de griep, blehh. Verder gaat alles hier lekker. We volgen jullie via de log zo af en toe, leuk dat dat kan. Tot gauw weer een keer! Liefs, Bar en co

 • Hier even wat gelezen, the day after, leuke log heb je. De Quooker is een geweldig ding. Super makkelijk. Je hebt een mooie keuken.
  OT ik zal een feet aanmaken, zodat ik eens wat meer langs zal komen

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: