Twee huizen verder…

Gepubliceerd 27 februari 2010 door Sannie

Dode en zwaargewonde bij verkeersongeval in Bocholt
Bij een zwaar verkeersongeval in Bocholt is vanochtend een persoon om het leven gekomen. Een tweede inzittende raakte zwaargewond. Het verkeersongeval gebeurde rond 2.30 uur op de Weerterweg in Bocholt. Om een nog onbekende reden knalde een personenauto tegen een boom.

De jongeman achter het stuur werd door de klap uit het voertuig geslingerd. De passagier zat gekneld in het wrak. De brandweer van Bree moest hem bevrijden, maar voor de twintiger kon geen hulp meer baten. De bestuurder liep zware verwondingen op. Het was niet meteen duidelijk wie de inzittenden waren. Het zou gaan om twintigers uit Neerpelt en Bocholt. (belga/adb)

Wij hebben het pas vanochtend gehoord maar het is dus net naast onze buren gebeurd. Heeft waarschijnlijk in de flauwe bocht voor ons huis de macht over het stuur verloren en heeft geprobeerd te corrigeren en is net voor het gras van de buren gaan draaien en is toen een huis verder tegen een boom tot stilstand gekomen.
Wij slapen aan de achterkant van het huis en hebben er (gelukkig ??) niets van gemerkt. Je mag 70 rijden op de Weerterweg maar ik vraag me af of dat deze bestuurder dat reed…..

UPDATE 20.53 :
In de tussentijd wat meer gehoord en nog een ander stukje gevonden op internet met foto… Is heel hard gegaan want auto is in twee gebroken. Klik hier maar eens : Het Belang van Limburg

Advertenties

5 reacties op “Twee huizen verder…

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: