dus niet…. of toch wel ????

Gepubliceerd 28 oktober 2009 door Sannie

Net gebeld door makelaar…. De ander heeft zijn financiering toch rond gekregen. Wat dus betekend dat wij niet verder kunnen. Gaan er vanavond nog ff voor zitten maar gaan nu waarschijnlijk het bod wat wij hebben gehad op onze woning afwijzen. Want anders zitten we per 1 januari zonder huis en zo snel hebben we nog niet wat anders gevonden. En we willen niet eerst ergens gaan huren en twee keer verhuizen. Vooral ook omdat we een aantal plekken hebben waar we willen zitten en we ook de kinderen niet twee keer van school willen laten gaan… Flink balen hier dus….

UPDATE 20.00   De soap is nu compleet. Mogen we wel of niet… Vanmiddag heeft Marco nog contact gehad met Irma die ons met de hele emigratie gaat helpen. Zij bood aan om eens met de makelaar te bellen om nu te horen hoe het zat. Het blijkt dat de koper inderdaad niet alles gefinancieerd krijgt. Hij zegt nu dit via familie te krijgen. De makelaar heeft hem tot vrijdag 15.00 de tijd gegeven om dit te regelen en aan te tonen. Dus een kleine, hele kleine kans dat misschien toch… Maar durven nergens meer op te hopen……

Advertenties

4 reacties op “dus niet…. of toch wel ????

 • Hxc3xa9 jeetje toch dat is wel balen.
  Het is te hopen dat ze het via de familie niet rond krijgen…(voor jullie dan uiteraard hihi)
  Is moeilijk wat je nu moet gaan doen ja, ik snap dat je niet zonder huis wilt komen te zitten en de kindjes 2x van school laten veranderen maar ja op de andere plaats, vind je nog wel gauw een andere koper!!

  Moeilijk….

  Succes met de beslissing en we duimen voor jullie.

  Groetjes Melissa

 • Oooooooooh, wat spannend allemaal!! Ik hoop toch zo voor jullie dat jullie vanmiddag alsnog goed nieuws zullen krijgen!!
  En dat van 2 keer verhuizen snap ik op zich wel hoor, al die rompslomp, zou er niet aan moeten denken…maar ja, je huis al verkocht hebben is in deze tijd ook niet slecht…Moeilijk!!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Life is like a camera. Focus on what's important, capture the good times & develop from the negatives.And if things don't work out? Just take another shot. Don't forget: Nihil fit sine causa!

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: