Vakantie in Belgixc3xab !!

Gepubliceerd 3 augustus 2009 door Sannie

Was ff stil hier maar we zijn een paar dagen naar Belgixc3xab geweest. Om precies te zijn in Mol, Sunparks Kempense Meren. Was lekker, hadden redelijk goed weer. Nog een dagje naar Plopsa Indoor in Hasselt geweest en uiteraard gezwommen ! Yannick en Kaylinn hebben samen op xc3xa9xc3xa9n kamer gelegen. Gingen gelijk naar bed en sliepen ook nog ! Was met Kaylinn steeds een probleem, zodra ze bij Yannick lag wou ze feesten !! Maar ook dat gaat nu dus goed. Uiteraad zijn we ook eens even wat rond gereden om de omgeving te leren kennen. Wat huizen (van buiten) bekeken, valt gelijk op dat foto’s ook niet alles zeggen. Wat op internet geweldig leek viel toch wel wat tegen in het echt maar ook omgekeerd ! Weten nu in ieder geval waar we wel en waar niet willen zitten. Vrijdag ook nog even in Maasmechelen geweest, ff outlet shoppen. Ja, zit een Kipling dus dan weet je het wel met Sannie… Leuk dat we in ieder geval daar in de buurt komen wonen al vindt Marco dat toch iets minder (snap niet waarom hihihi) Hieronder wat foto’s !!

Advertenties

3 reacties op “Vakantie in Belgixc3xab !!

 • Wij zijn 2 jaar geleden in Zuutendaal op vakantie geweest en zijn toen ook naar plopsa-indoor geweest en ook naar maasmechelen, die is geweldig zo groot.
  Hier in de buurt heb je Roosendaal (Rosada) maar die valt dan ontzettend tegen als je in maas mechelen bent gaan shoppen…

  Groetjes Melissa

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: