Zijn we weer eens…

Gepubliceerd 8 juni 2009 door Sannie

Was al ff stil hier. Gewoon geen zin en tijd om wat te bloggen. Maar alles gaat verder goed. Kaylinn is druk bezig met de plasjes, loopt als we thuis zijn zonder luier en dit gaat heel goed ! Yannick is vandaag weer naar school na ruim een week vakantie. Is dus weer wat stiller in huis. Verder eigenlijk weinig nieuws, komende week genoeg te doen. Vanavond naar speelotheek, komt een hoop nieuw speelgoed binnen wat we gaan invoeren. Woensdag werken, donderdag voor school uitdelen bij de avond-4-daagse en vrijdagavond een bruiloft van neef van Marco. Zaterdag dan weer speelotheek en ’s avonds wokken in de Malle Jan met de Valkenburgjes. Zondagochtend ga ik met Kim naar Bataviastad de Kipling winkel leegkopen. (Krijg een tas voor mijn verjaardag van Marco en wil van verjaardagsgeld een grote tas voor de vakantie halen) en ’s avonds weer een etentje ! Ome Piet is jarig en we gaan met zijn alleen Life en Cooking doen bij van der Valk in Vianen. Druk weekendje dus weer ! Afgelopen weekend ook genoeg gedaan. Zaterdag zijn we bij onze oude buren op bezoek geweest. Deze zijn een aantal maanden terug naar Belgixc3xab verhuisd. Was gezellig, lekker bijgekletst en hun mooie huis bewonderd. Jaloers op de ruimte die ze daar hebben zeg….

Nou dat was dan weer ff een snelle update, hoop van de week de schoolfoto’s eindelijk te krijgen en dan zal ik ze hier plaatsen ! Fijne week allemaal !!

Advertenties

6 reacties op “Zijn we weer eens…

 • Jullie hebben het ook aardig druk lees ik wel.
  Wat goed van Kaylinn dat ze op het potje plast.
  Wij vonden het ook ontzettend prettig om van de luiers af te zijn
  Groetjes Melissa

 • Bizzy you!

  Ik ben weer in t land, en heb ff snel bij je bijgelezen. Leuke foto;s van de dierentuin!!!!!!

  Lieve groetjes,

  Cynthia

 • Ik doe het niet vaak, maar ik kom nu even langs met een plakberichtje om je een heel fijn weekend toe te wensen en om je te laten weten dat mijn blog weer beveiligd is met het wachtwoord. Mocht je deze niet hebben.. stuur mij dan even een mailtje. Dan komt het helemaal goed. De reden hiervan komt binnenkort op de blog te staan.

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: