We zijn er weer !!

Gepubliceerd 11 februari 2009 door Sannie

En het gaat hier weer normaal in huis. Ik ben weer beter, heb "heerlijk" de griep gehad. Kaylinn en Marco hebben nergens last van, hopen dat het zo blijft. Yannick zit nu op school, laatste uurtje voor de vakantie. Morgen en vrijdag hebben ze studiedag dus hij heeft lekker lang vrij ! Morgen gaan we naar Ballorig in Houten, Diane en Megan gaan ook mee. Oma zou ook meegaan maar dat is nog niet helemaal zeker. Gisteren is namelijk mijn Oma opgenomen in het ziekenhuis. Het blijkt nu dat ze een hartaanval heeft gehad. Ze proberen nu met medicijnen een en ander onder controle te krijgen. Dotteren is geen optie meer, Oma is al 89. Misschien mag ze morgen weer terug naar het verzorgingshuis en dan gaat mijn moeder natuurlijk daar naar toe. Was wel weer even schrikken gister, je weet wel dat Oma op leeftijd is en ze is dement maar verder ging het zijn gangetje. Zo’n telefoontje verwacht je natuurlijk nooit. We wachten maar even af hoe het weer verder gaat. 

Vanavond moet ik weer werken en zaterdag speelotheek dienst draaien. Kunnen we weer nieuw speelgoed uitzoeken, ben benieuwd waar we nu weer mee thuis komen. Heb in ieder geval al een ballenbak staan met een hele hoop ballen. Is door xc3xa9xc3xa9n van onze leden ingeleverd en moet geplakt worden (oplaasbare bak) en kan daarna in de uitleen. Gaan wij hier dus maar even doen en gelijk helemaal klaar maken voor verhuur. Zijn wij de eerste die het testen, volgende week dus hele week in de ballenbak hier in de huiskamer ! Foto’s zullen wel volgen………

Advertenties

2 reacties op “We zijn er weer !!

 • Fijn dat jullie weer zijn opgeknapt! Ziek zijn is nooit leuk. Gelukkig heb je ballorig in het verschiet.
  Wat vreselijk naar van je oma! Als ze op leeftijd zijn kun je altijd zo’n telefoontje krijgen met dat ze er opeens niet meer zijn. Sterkte!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: