Gekeurd !!

Gepubliceerd 26 januari 2009 door Sannie

Melody vroeg laatst op haar log of we het leuk zouden vinden als ze weer ging keuren. Leek me wel leuk dus dat gaf ik als reactie. En wat blijkt, mijn log is al gekeurd ! Zie hieronder het rapport. Willen jullie ook je log laten keuren kijk dan eens op : Award voor jouw Weblog !

Keuringsrapport van Sannie

Sannie is moeder van Yannick en Kaylinn, gek op pinguins en Disney, werkt als demonstratrice bij Mylene, doet veel vrijwilligerswerk en houdt ook nog eens een blog bij….
Een hele drukke en creatieve dame dus!

* Hoe is de laadtijd? = 5 pt.
* Hoe is de leesbaarheid? = 5 pt.
* Hoe is jouw taalgebruik? = 5 pt.
* Hoe gebruik je afbeeldingen? = 5 pt.
* Werken je links? = 5 pt.
* Gebruik je extraatjes? = 3 pt.
* Hoe zit je web-log technisch in elkaar? = 4 pt.
* Benut je alle mogelijkheden in web-log? = 4 pt.
* Is je log in harmonie? = 4 pt.
* Hoe is de navigatie in je log? = 4 pt.

44 punten maakt dat Sannie
een Zilveren Award verdient!

Opmerkingen:
Sannies log is er eentje uit de categorie "Stijlvol!". Haar log heeft een hele mooie kleurencombinatie, de laadtijd en leesbaarheid zijn prima in orde en ook Sannies wijze van schrijven is prima in orde! De navigatie is oke maar bedenk dat als je bezoekers klikken op het kruisje rechtsboven ipv vorige dat ze dan je weblog verlaten. Blogtoy "links in nieuw venster’ of toevoeging van ‘target=blank’ in je links kan dit voorkomen! De links werken prima, de archieven en categoriexc3xabn staan er eveneens keurig verzorgd bij. Een mooie paginakop prijkt boven haar weblog en ook heeft Sannie een favicon toegevoegd. De afbeeldingen staan mooi omrand geplaatst, en zijn extern gehost, keurig! Kritieken in de negatieve zin zijn er dan ook niet over dit web-log te geven. Ik weet toevallig dat Sannie wel op de hoogte is van diverse mogelijkheden maar het al dan niet toepassen ervan is natuurlijk voor iedereen vrij en zeer smaak gebonden! Al met al een hele mooie log die het bezoeken dan ook zeker waard is!

Tips:
1- Probeer te voorkomen dat je bezoeker
‘per-ongeluk’ je log verlaat, pas dus blogtoy ‘links in nieuw venster’ toe of plak ‘target="blank"’ in je links… na de trema achter de url en vxc3xb3xc3xb3r de sluittag!
2- De 2 items van Feedjit zijn op jouw web-log geplaatst in het wit. Je kan in het betreffende systeem de kleuren aanpassen. Als je die 2 items kwa kleur aanpast ziet je log er nog mooier uit!
3- De kleur van de Blogtoy "hoelang bestaat mijn weblog" past redelijk goed, je kan echter ook het script ‘zelfstandig’ plaatsen en er dan een afbeelding bij plakken die jij het leukst vind…. wil je daar meer van weten mail dan maar! Dit item en de 2 van Feedjit verstoren de harmonie in je log en dat is erg jammer omdat het verder zo’n mooi log is!
4- Je plaatst in je logs relatief kleine afbeeldingen, altijd in het midden waardoor er leegtes ontstaan, daar is niets mis mee, is smaakafhankelijk. Er zijn echter ook mogelijkheden om de afbeeldingen uit te lijnen en de teksten er op te laten aansluiten, wil je hier meer van weten, mail gerust!

Photobucket

Advertenties

3 reacties op “Gekeurd !!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: