FF Matrassen kopen…

Gepubliceerd 12 januari 2009 door Sannie

Zo’n twee weken terug hadden we de kinderen voor een nachtje bij opa en oma gebracht. Wij zouden ’s avonds uit eten gaan en konden dan mooi ’s middags even langs de Ikea voor nieuwe matrassen. Die van ons kon je zo oprollen, werd elke morgen wakker met rugpijn. Kortom hard aan vervanging toe ! Nu zag ons bed er zo uit :

Photobucket

Bed kwam al van Ikea vandaan. En voor degene die er een beetje oog voor hebben, matrasmaat was 70*200. Ja, wij lagen nog heerlijk knus op een bed van 1.40 breed. Lagen ja, want tegenwoordig zoeken we mekaar ’s avonds. Maar laat ik bij het begin beginnen. Het was namelijk zo dat er geen matras van 70*200 meer te vinden was. Ze beginnen pas bij 80 cm. Dus dachten we dan ook maar gelijk een nieuwe ombouw en lattenbodem. En als we dan toch groter moeten doen we het gelijk goed. Dus gingen we naar huis met een boxspring en twee heerlijke matrassen van 90*200. En nieuwe hoeslakens, wat kussens en nog wat geneuzel. Ja, als je bij Ikea bent kom je toch altijd met handen vol thuis ? Bed maar op Marktplaats gezet. Bleek er dus een run te zijn op deze maat, ben gek gemaild en met een dag waren we hem kwijt. Toen het nieuwe bed opgezet. Mooi op hoge pootjes, boxspring en lekker dik matras. Wow, kreeg een flashback. Leek wel of het bed op klossen stond, help wil niet nog een keer bevallen hoor !! Maar na even liggen viel het nog mee, kan nog bij de grond als ik op de rand zit. Alleen jammer dat onze nachtkastjes wel iets lager waren… Kortom wij weer naar Ikea en de nachtkastjes weer op Marktplaats. Deze waren binnen een dag ook weer opgehaald. En toen was het dus eindelijk goed. Al hoewel we denk ik nog wel een keer aan een nieuw dekbed moeten. Twee meter is nu toch een beetje smal op een bed van 1.80….. Ach ja, gaan we toch nog een keer naar Ikea ? Je weet maar nooit op wat voor ideetjes we nu weer komen…….

Photobucket

Advertenties

6 reacties op “FF Matrassen kopen…

 • Hoi,

  Ik heb weer even wat bij kunnen lezen, was er nog steeds niet van gekomen (sorry).

  Mooi bed hebben jullie nu joh, wat zullen jullie lekker slapen.

  Vinden de kindjes het ook zo jammer dat de ijspret weer gedaan is?
  Hier wel hoor, vooral Judith die heeft de smaak te pakken met haar schaatsen hihi.

  Groetjes Melissa

 • Als dank voor jullie trouwe bezoekjes en lieve berichtjes, de warmte en de genegenheid. De steun in de moeilijkere momenten, het delen van het goede en het mindergoede, kortom voor jullie aanwezigheid; een vriendschap-award! Met liefde gemaakt en gegeven!

  Lieve groeten Melody

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: