Al bijna twee…

Gepubliceerd 3 september 2008 door Sannie

Zat me ineens te bedenken dat ze over zes weken al weer jarig is. Ja, kleine meisjes worden groot. Al weer bijna twee, richting peuterpuberteit, jippie !!! Gelukkig zijn we al voorbereid, ze geeft ons regelmatig vast een voorproefje…. Yannick was altijd zo makkelijk maar deze dame. In de vakantie ook, ze weigerde te eten. Patat en saus xc2xb4s avonds oke maar brood of croissants ho maar. Ja, soms ineens ging er weer wat in maar aan het eind van de vakantie was het babybuikje echt weg. En probeer er maar niet een hap in te krijgen want het brood vloog over het balkon. En als ze haar zin niet krijgt, of de hele wereld vergaat. En af en toe zo lekker kattig tegen Yannick. Maar als je dan xc2xb4s avonds nog even bij haar gaat kijken als ze in bedje ligt dan zie je eigenlijk gewoon het mooiste meisje van de hele wereld !! (en nu denken alle mama’s nietwaar, die ligt hier op bed hihihihi)

Photobucket

Advertenties

6 reacties op “Al bijna twee…

 • Zoooo herkenbaar!!! Was Christian nog wel te verleiden tot een broodje of zo, als Anna is niet wil, dan blijft ze daar ook bij! En iedereen kan daar “lekker” van meegenieten;-)….Het gaat hard he, mijn kleine meid wordt aanstaande zaterdag alweer 3…Nog 1 jaar en dan zit ook zij op school!!!

  liefs!

 • Haha ja wat kunnen ze lekker eigenwijs zijn he!! Aan de ene kant weleens om gek van te worden….aan de andere kant….heeeeeeeeerlijk toch!! Niks mis mee met zo’n eigen willetje! Enne….ik ben bijna twee en ik zeg nee, kan ook heel goed hoor!! Leuke foto!!! Echt lekker eigenwijs zo met die staartjes!! Leuk hoor!!

 • wauw inderdaad ik check ook niet zo veel meer alle logjes, maar jij hebt ook een zomerperiode rust gehad. En wat is ze gegroeid! Echt een peuter!! Sterkte hoor, weet alles van een pittige meid!!! haha
  Liefs Tessa

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: