Naar Dennis & Conchita !!

Gepubliceerd 26 mei 2008 door Sannie

Zatredagmorgen vertrokken we naar Duitsland. Het was bijna 3 uur rijden maar toen waren we er dan. Waar ? Bij Dennis & Conchita ! Dennis is een collega van Marco die daar een een oude boerderij heeft gekocht. En die heel veel dieren heeft, Yannick keek er al een tijdje naar uit om weer eens langs te gaan. Het was zeer gezellig, we hebben er ook een nachtje geslapen en kwamen gister eind van de middag weer thuis. En Yannick heeft zijn toestel goed gebruikt, er zijn bijna 150 foto’s gemaakt ! Maar de kids hebben dan ook zeer veel beleefd. natuurlijk alle dieren aaien en bekijken, allebei hebben ze pony gereden en Yannick heeft ook nog op de tractor gezeten en zelf  mogen sturen ! De meeste foto’s die je hier ziet zijn door Yannick zelf gemaakt !

Advertenties

5 reacties op “Naar Dennis & Conchita !!

 • Hihi sorry, was iets te vroeg met mijn reactie voor je eigen gemaakte foto’s (moet ook eerst verder lezen), ontzettend goede foto’s hoor Yannick we zullen er nog heel wat van je zien denk ik…

  Groetjes Melissa

 • Jaja ik zie het al hoor! Yannick is een ware fotograaf in de dop! Mooie fotos hoor Yannick!! Geloof graag dat het een ontzettend leuke dag was daar!! Geweldig zeg al die dieren!

 • alweer 5…ja het is natuurlijk zo, een half jaartje ouder dan Sven… wat gaat het toch hard, kunnen wij ook weer gaan aftellen!
  Leuk zeg zo’n boerderij…om te logeren nogwel! groeten Tessa (echt weblogloos nu…)

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Life is like a camera. Focus on what's important, capture the good times & develop from the negatives.And if things don't work out? Just take another shot. Don't forget: Nihil fit sine causa!

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: