Bijna weekend…

Gepubliceerd 13 december 2007 door Sannie

Hoe kan het dat een week soms zo lang duurt terwijl de dagen dan weer te snel gaan om alles wat je wil doen af te krijgen…… Ken je het gevoel ?? Ik wel op het moment. De hele week weer druk geweest. Alleen dinsdagavond ff tijd voor mezelf gehad. En dat dan niet thuis maar bij de Douglas. Er was VIP avond dus ik dacht ga even wat creme en zo halen. En ach mascara moet ik ook hebben… Denk vraag even hulp, zoveel soorten… Een heel leuk meisje heeft me toen van foundation tot lipgloss compleet opgemaakt. Poeh… zo kun je er dus ook uitzien als je ’s ochtends even de tijd neemt ! (ja ik weet het zussie, je hebt het al vaker gezegd…) Goede voornemen voor volgend jaar : vaker opmaken ! Ik heb dus gewoon alles nieuw gekocht en ga van het weekend eens even lekker oefenen. Volgende week ook een afspraak staan voor een hele behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Diane had vorig week mijn haren al een kleurtje gegeven dus dat zat al weer goed. En we gaan ook eindelijk die lamp voor de zonnenbank halen. Kortom Sannie neemt haar leven weer ff terug !  Genoeg tijd "geslonst" als zwangere en net mama en melkfabriek, nu ben ik weer ff aan de beurt !!  Waar een bezoekje aan de Douglas al niet goed voor is ! Fijn weekend allemaal en niet schrikken maar zo zag ik er uit :

Advertenties

2 reacties op “Bijna weekend…

 • Hee San! Ziet er goed uit meid! Heel herkenbaar hier hoor…niet alleen van die drukte maar ook van dat geslons! Hihi! Maar ja….dat geslons is dan ook een direct gevolg van de drukte niet waar? Veel plezier met het tutten! Is inderdaad ook weleens lekker!!

  xxx

 • hehe, word je eindelijk verstandig zus?mooi! Megan is er hier al aan gewed dat mama ’s ochtends haar haren moet fohnen en make up op doet. hihi, ik zie het al voor me, over een jaartje of 3 zit ik samen met Megan voordespiegel te tutten!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: