We'r back !!!!

Gepubliceerd 25 november 2007 door Sannie

Ben weer opgeknapt dus de logjes komen weer ! Toch een klein weekje ziek geweest samen met Yannick. Gelukkig wat hulp gehad (bedankt nog Sil !!) en nu gaan we er weer tegenaan. Yannick is gisteren door Kim opgehaald voor een logeerpartijtje. Hij komt vanavond na het eten weer terug, ben benieuwd hoe het geweest is. Zal vast wel goed zijn, gisteren had hij niet eens tijd om me wat te vertellen aan de telefoon. Hij had gebeld toen wij nog weg waren ( de laatste spullen voor de feestdagen inslaan) en ik wou hem even terugbellen. Hij zei nog net zijn naam en dat het leuk was maar dat hij nu Kim wel zou geven want hij was druk met Maikel Lego aan het bouwen. Zit dus wel goed !

Vanochtend heerlijk uitgeslapen. Werd om net voor 9.00 wakker van Kaylinn die het er ook van genomen had. Vanochtend bij mijn Oma geweest en nu dus ff aan de log. Ga zo ook nog even een rondje bij jullie doen. Van de week niet zo veel drukte. Donderdag naar Utrecht, foto’s van Kaylinn laten maken bij Portrait Place. Ga morgenavond Sint een handje helpen met kado’s inpakken op school. En moet van de week nog wat meer Sint klussen doen. Ja, het is nu zo pakjesavond !! De schoenen zijn hier al twee keer gezet, Kaylinn begrijpt er natuurlijk niets van maar Yannick zit er helemaal in. Geweldig leuk om te zien hoop dat dit nog een aantal jaren mag duren ! Iedereen nog een fijne zondag en een goede week !!

Advertenties

6 reacties op “We'r back !!!!

 • Hier ook: Sven is volledige in de ban van sinterklaas en de twee keer dat hij zijn schoen heeft gezet. Meike vertelt ook dat ze cadeautjes heeft gekregen van de sint, maar begrijpen??? Nee niet echt nog! Fijne week

 • Ja inderdaad…het is nu zo pakjesavond! En het is zo leuk allemaal he! De weken ervoor ook al! Genieten hier dus ook op en top van het hele sinterklaasgebeuren!

  Fijn dat jullie weer helemaal beter zijn hoor!!

  xxx

 • Fijn dat jullie weer beter zijn, hier is Niels wat aan het kwakkelen.
  Leuk hxc3xa9 die reacties als er iets in de schoen zit hihi.
  Zo te lezen had hij het leuk gehad op de logeerparty.
  Groetjes Melissa

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: