Gekeurd !

Gepubliceerd 14 september 2007 door Sannie

Ben gekeurd, heb een mooi cijfer gekregen ! Ben gelijk aan de gang gegaan met de tips die ik van Melody kreeg. Kan alleen aan de foto’s uit de archief berechten weinig doen. Had een paar weken terug een klein probleempje met Photobucket. Was al mijn foto’s kwijt, zo’n 14 pagina’s…. Heb ze niet allemaal weer geupload, dan maar kruisjes in mijn archief… Voor de rest een mooi rapport, lees maar :

Sannie schrijft op haar log voornamelijk over haar beide oogappels, zoon Yannick en dochter Kaylinn. Aan de log van Sannie zie je ook dat zij een voorliefde heeft voor pinguins, leuk en speels toegepast, een vrolijk ogende log dat er bovendien zeer verzorgd uitziet! Sannie heeft een leuke schrijfstijl en met haar taalgebruik is ook niets mis, het is netjes en zorgvuldig geschreven. De afbeelding staat ook mooi geplaatst. De log heeft een mooie kleurencombinatie die het lezen prettig maakt. Ook met de laadtijd is niets mis. De zijkolommen zijn bijna even lang, netjes hoor. Ook hier de laatste 10 maanden terwijl ook Sannie al langer logt. In de archieven trof ik helaas wel veel kruisjes aan dat is jammer. Sannie heeft in haar layout gekozen voor omranding van typelist-titels en afbeeldingen, dit heeft er toe geleid dat er een leeg balkje in de linkerkolom staat. Niet storend gelukkig. WIE doet leuk mee. De links en de categoriexc3xabn werken verder prima. Ook heeft Sannie enkele leuke scripts toevoegd, zoals bijv. pagina-overgang. Ook hier geen lelijke en storende reclamebalk boven haar web-log. De cursor is weer erg toepasselijk, leuk en speels. Wat ik persoonlijk ook jammer vind zijn de 2 tickers in de welkomsttekst, die steken door hun witte achtergrond nogal af met name omdat de kleur wit verder niet gebruikt is in dit log. Verder een leuke vrolijke log dat zeker een bezoekje waard is als je op de hoogte wilt blijven van het wel en wee van Sannies gezin en de groeistuipen van haar kinderen. Tips:a) Als je eens tijd en zin hebt, duik dan je archieven eens in en verwijder die kruisjes of vervang ze door de originele afbeeldingen?b) Misschien andere tickers gebruiken of deze converteren naar gifs en dan transparant maken en herplaatsen?c) De inhoud van de zijkolommen staat erg dicht op elkaar, kan voor verwarring zorgen. Misschien hier en daar een witregel toevoegen zodat het iets overzichtelijker worden zal?Krans8

Advertenties

2 reacties op “Gekeurd !

 • Wauw, een dikke 8! Goed hoor. Ik zou niet weten wat er beter kan… ik vind je log erg leuk om zo af en toe eens langs te surfen. Checken of alles okee is bij de Daaltjes.

  Groetjes, tot gauw,

  Barbara en co

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: