pffffffffffffffffffff

Gepubliceerd 26 juni 2007 door Sannie

De kids liggen plat, gelukkig….. Gaat niet zo lekker met Yannick op het moment. Marco ging gisteren weg en de ellende begon… Yannick is het er niet zo mee eens dat papa er een paar dagen niet is. Vanmorgen op school ook brulpartijen terwijl dat zo goed ging de laatste tijd. Toen ik hem ging ophalen kwam hij ook al huilend op mij af. Met een vreemde broek aan die nat was en twee natte broeken in zijn tas….. En dat was een paar weken geleden dat het fout ging. De juf ging in gesprek met een andere ouder maar morgen moet ik maar eens ff met d’r praten. Volgens Yannick mocht hij niet naar de wc maar dat lijkt me stug. Maar hij blijft dat volhouden dus dat moeten we morgen maar eens uitpraten. Ook had hij weer een halve snee brood over en niets gedronken bij de lunch. Morgen dus ff navragen hoe dat allemaal zit ! Slapen ging gisteren wel goed dus ik ga ervan uit dat hij vannacht ook geen problemen geeft. Zelfs Kaylinn slaapt al weer een paar nachten door. Ze eet nu ’s avond s een heel potje groente en een yoghurt/kwark toetje. En dan pas ’s ochtends om 7.00 weer. Dat gaat dus wel goed ! Morgen is het groot (ahum) feest, ga samen met mijn moeder naar de Ikea. En er was nog iets……. Jullie horen wel of ik nog iets gescoord heb bij de Plundra !!

Advertenties

3 reacties op “pffffffffffffffffffff

 • Balen hoor, dat er dan even een dipje in zit. Ben het met Tessa eens, praten met de juf kan nooit kwaad, misschien is er ook wel iets in de klas gebeurd…Je weet het niet! Succes ermee en Yannick, groot worden is ook niet makkelijk he!!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Life is like a camera. Focus on what's important, capture the good times & develop from the negatives.And if things don't work out? Just take another shot. Don't forget: Nihil fit sine causa!

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: