Blokarten…

Gepubliceerd 16 juni 2007 door Sannie

Wist ook niet wat het was maar ben nu op de hoogte ! Marco is vandaag met het vrijgezellenfeestje van Maikel naar het strand vertrokken.

Is dus de hele dag weg want na het racen gaat men richting Scheveningen om samen met de dames te eten en borrelen in Big Bell. Vertrokken net na 7.00 en pas na 1.00 terug ! Ik zit dus een dagje alleen met de kids. Zou normaal niet zo erg zijn maar na het dagje verhuizen zijn ze beide nogal moe. En moe wil dus zeggen beetje sjaggie….. Yannick roept al de hele tijd dat hij naar papa wil maar ja dat gaat dus niet. Vanavond dus vroeg op bed. kan mama met de benen omhoog op de bank wat dvd’s kijken !  En dan is het morgen vaderdag, veel plezier allemaal !!

Advertenties

3 reacties op “Blokarten…

 • Oh ja…als ze moe zijn, kunnen ze zo lekker gezellig zijn hee! Pfff…mama zit dus vanavond ook moe op de bank neem ik aan! Ondertussen al gesetteld?? Wij wensen jou een lekker rustig avondje en hopelijk net zo’n rustige nacht! Hoe gaat het nu ‘snachts met Kaylinn?

  Fijne vaderdag jullie ook morgen!

  xxx Danielle

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Life is like a camera. Focus on what's important, capture the good times & develop from the negatives.And if things don't work out? Just take another shot. Don't forget: Nihil fit sine causa!

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: