Doorgeslapen !!

Gepubliceerd 31 mei 2007 door Sannie

Vannacht heb ik maar weer eens een nachtje doorgeslapen. Vond dat mama en papa dat wel verdiend hadden na een weekje spoken ’s nachts.  Ben ook heel druk aan het kletsen geslagen. Mama gaat het proberen te filmen, kunnen jullie het ook horen.Is nog niet gelukt, als ze met de camera komt wordt ik ineens stil hihihi. Volgens papa zeg ik de hele tijd papa, als er een filmpje is moeten jullie maar ff luisteren. Verder gaat het hier wel goed, mag 11 juni weer naar het cb. Was wat fout gegaan met de afspraak. Mama dacht dat ze vandaag moest maar dat bleek vorige week te zijn. Nou, dan moeten we nog maar even wachten om te kijken hoe groot en zwaar ik nu ben !

Update 15.56 : Het is gelukt, we hebben een stukje film :

Advertenties

6 reacties op “Doorgeslapen !!

 • Ach wat kan ze toch al lekker kletsen zeg! Echt wel gezellig! Klinkt toch inderdaad een beetje als papa hoor! En nu is het dan de beurt voor mamamamamaama hee Kaylinn! Haha!

  Cas wordt sinds een goed weekje ook weer wakker ‘snachts. Sliep al ff lekker door tot een uurtje of half 6/6 uur. Zelfs een paar keer 7 uur! Nu kreeg hij dan gewoon een speentje hoor en dan sliep ie ook tot een uur of 7 (eerste fles)…en gelukkig neemt ie nu ie weer wat vroeger komt ook genoegen met z’n speen! Maar joh dat ben je dan helemaal niet meer gewend hee! Jullie zullen dus ook wel weer dolgelukkig zijn geweest met jullie lange nachtje! Dat er nog vele zo mogen volgen hoor! Zet em op Kaylinn, lekker slapen! Hihi!

  Fijn weekend!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Life is like a camera. Focus on what's important, capture the good times & develop from the negatives.And if things don't work out? Just take another shot. Don't forget: Nihil fit sine causa!

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: