Schrikken !!

Gepubliceerd 7 mei 2007 door Sannie

Dat was net ff schrikken ! Moest er heel hard van huilen. Nou had ik mijn dag al niet vandaag maar wat me nu gebeurde ….  Zo lag ik nog lekker op mijn rug en ik wou wat naast me pakken (denkt mama tenminste) en in eens lag ik op mijn buik ! Dat had ik nog nooit zelf gedaan. Mama vond het geweldig maar ik moet nog ff wennen hoor. Deed ik dat nu helemaal zelf ????? Net heeft mama me op mijn buik gelegd en ik vind het nog wel leuk hoor, kijk maar :

Advertenties

7 reacties op “Schrikken !!

 • Ja, dat is schrikken he als je het voor het eerst doet, want hoe kom je nu weer terug??? Veel oefenen en dan zal je het alleen maar leuker gaan vinden!

 • tja,dat gaat ineens heel hard,maar wel erg lachen!maaike doet het sinds een week ook en steeds bijna op haar buik en ze heeft sinds gisteren haar voeten gevonden en dat is helemaal komische kan jij dat ook voeten in je mond stoppen?

 • wat goed van je kaylinn, een zaterdag ging het al bijna maar nu helemaal op je buik en nu nog terug, maar dat komt ook vanzelf, wat een grote lach op de foto je was zeker erg trots

 • Hihi ja dat is zeker schrikken als je zomaar ineens omrolt! Maar na een paar keer…is het hardstikke leuk en kan je er vast geen genoeg van krijgen! Nu nog leren hoe je weer terug kan rollen en je bent niet meer te stoppen! Knap van je hoor Kaylinn!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Life is like a camera. Focus on what's important, capture the good times & develop from the negatives.And if things don't work out? Just take another shot. Don't forget: Nihil fit sine causa!

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: