Klaar !!!!

Gepubliceerd 27 maart 2007 door Sannie

En toen zaten we dan echt in Vleuten. Zaterdag de 10e zijn we verhuisd. Ging ontzettend snel. Om 8.30 reed de wagen in Nieuwegein voor en om 13.00 was hij al weer weg uit Vleuten. Maar toen kwam het leukste, alles nog uitpakken…. Marco was gelukkig de week er na vrij. We hebben toen elke dag wat gedaan en vooral de avonden goed besteed. Overdag waren er natuurlijk de kids die aandacht vroegen. Is dus nachtwerk geworden maar we zijn wel klaar. Zaterdag de 17e vierde Marco zijn verjaardag en konden we iedereen rondleiden in ons huis ! En het was echt helemaal af, zolder opgeruimd, schuur uitgemest, alles hing aan de wand en zelfs alle plinten liggen er. Nu alleen de tuin nog. Zijn ook daar al druk mee, hebben nu tegels uitgezocht en moeten nu de stratenmaker bellen om het een en ander af te spreken. Moet eerst wat klei worden afgegraven dus is nog een lekker klusje. Maar voor de rest zitten we er al lekker bij. Is ook gelijk thuis, het enige waar we aan moeten wennen is de ruimte !! Zie hier ons nieuwe droompaleis !!!!!

Cool Slideshows
Advertenties

5 reacties op “Klaar !!!!

 • Fijn dat dat zo voorspoedig is verlopen en een knap staaltje werk dat jullie dat zo snel voor elkaar hebben gekregen. Dingen opahngen en plinten leggen zijn van die dingen die altijd lang blijven liggen!!

 • Dat ziet er goed uit joh! Kan me voorstellen dat je er helemaal blij van wordt en het ziet er ook erg ruim en licht uit, heerlijk, met de zomer voor de deur!! Geniet er van; eindelijk alles afgerond!!

 • Wowie!! Wat is het allemaal mooi geworden! En wat een ruimte zeg! Heerlijk!! En dan nu na al dat klussen heerlijk genieten! En straks helemaal als jullie tuintje ook klaar is!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: