Blijven uitgeven…

Gepubliceerd 7 februari 2007 door Sannie

Ja, ja, onze pinpassen draaien overuren ! Gisteren eerst naar BCC. Telefoon begeeft het steeds, is niet handig als iemand je wil bellen. (Toch zussie??) Dus nieuwe telefoon met extra handset en ingebouwd antwoordapparaat. Wij zijn weer bereikbaar !! Ook een nieuwe stofzuiger was nodig. Na twee keer eerder een verbouwing te hebben meegemaakt vond deze het nu toch echt wel genoeg. Gebruiken hem nog wel nu tijdens de klus maar voor thuis moest er echt een ander komen. En toen nog naar de Ikea…… Nou, dan weet je het wel ! Wat leuke frutsels voor in huis gevonden, nieuwe dekbedhoes en spiegel voor in de slaapkamer en zo nog wel wat. Kaylinn heeft voor het eerst daar in de buggy gezeten en vond het geweldig. Ook maar bij de Ikea gegeten, gingen namelijk laat die kant op. Zweedse balletjes, altijd lekker !!

Vanochtend moesten we naar de tandarts met het hele gezin. Naar de nieuwe in Vleuten. Bleek een hele leuke en aardige vrouw te zijn. Was alleen van franse afkomst met zo’n heerlijk accent. Is Marco wel gewend, half Renault praat zo.Ik kreeg alleen steeds visioenen van Helga, Renxc3xa9 en de zin : Listen carefully I shall say this only "wens"…hihihihihi

Yannick vond het helemaal leuk, mocht meekijken en vond het allemaal prima. Bleek alleen dat hij een smalle bovenkaak had, heeft last van een kruisbijt. (een wat?????). Zijn tanden staan dus niet helemaal goed ! Ze vroeg ook of hij vaak zijn mond open had. Ja, kletst namelijk de hele dag. Maar dat bedoelde ze dus niet. Is inderdaad wel vaak, zeker als je er op gaat letten. Kan zijn dat hij naar de KNO arts moet, blijkt allemaal met elkaar te maken kunnen hebben. Gaan we dus achteraan als we naar de nieuwe huisarts moeten. Marco had trouwens twee gaatjes en ik xc3xa9xc3xa9n dus we moeten nog een keertje terug….

Maar goed trouwens dat jullie niet hier naast me zitten. Heb Radio Veronica aangezet. Is nu de top 590 van de 90’s ! Heerlijk meebleren, nu Shania Twain…. MEN, I FEEL LIKE A WOMAN !!!!!

Advertenties

3 reacties op “Blijven uitgeven…

 • Heey dat kan niet hoor als de Amigo’s uitzenden :p
  De tandarts is hier ook niet iets waar ik met plezier heen ga. Of beter gezegd: nooit heen ga. Simpel omdat ik als de dood ben en dus liever ga bungy jumpen. Ook nooit gedaan, maar als ik kiezen moest..

 • Wel handig inderdaad ja om bereikbaar te zijn…en een neiuwe stofzuiger is ook nooit weg! Leuke frutsels voor in huis zijn ook mega-belangrijk, want die brengen immers een gezellig sfeertje in huis…enne ja eten moet iedereen! Dus…jullie pinpassen hebben nuttig werk verricht!! Hahaha! Geld moet rollen! En dat rolt nog eens ectra hard tijdens een verhuis lijkt me!

  De tandarts…ah ja ga d’r ook niet graag heen! Maar kom tot nu toe iedere controle nog na hoor! Hihi maar ben toch iedere keer weer blij om weer de stoel uit te mogen! Nog nooit van gehoord, zo’n kruisbijt! Ben wel benieuwd wat dat allemaal inhoudt…wel goed van je nieuwe tandarts dat ze dat meteen ziet toch!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: