Harig schuurtje….

Gepubliceerd 5 februari 2007 door Sannie

Om nog ff terug te komen op onze schuurdaken…. Heb vanochtend eerst de notaris gebeld. Blijkt dat die nog bankgaranties heeft van de bouwer, deze komen pas te vervallen als ze alle getekende opleveringsstaten binnen hebben. Zolang wij dus niet tekenen blijven die dus gewoon doorlopen. Daarna Vereniging Eigen Huis gebeld. Hele verhaal uitgelegd, dat volgens de opleverings-keuring-man ( ja, hoe noem je zo iemand nou ook al weer…) het dak vervangen moest worden en volgens de bouwer het genoeg is om wat meer ventilatiegleuven te maken. Wordt er nu woensdag over teruggebeld door de juiste afdeling. Hij gaf al wel aan dat de bouwer er zo waarschijnlijk makkelijk probeert onderuit te komen. Zeker gezien het feit dat niet alleen wij of onze rij maar eigenlijk iedereen in het project dezelfde kwaal heeft. Wacht woensdag dus ff af, kunnen het dan eventueel met meerdere mensen gaan aanpakken. We hebben een kopersvereniging en die wou het ook al gaan opnemen. Wordt aan gewerkt dus, maar tekenen doen we pas als alles opgelost is !!!

Advertenties

6 reacties op “Harig schuurtje….

 • Whahahaha die Diane komt het wel knippen zegt ze!! HUMOR!!

  Fijn inderdaad dat het bij jullie allemaal is…nou ja ‘fijn’ …je weet wel wat ik bedoel hee? Je staat er in ieder geval dan ook niet alleen voor!!

 • Heb je trouwens blij gemaakt met niks…heb hier tot nu toe nog geen dukaat kunnen bespeuren! En ik had er echt keiveel!! Vast opgeruimd tijdens m’n laatste opruim-aanval!! Maar goed…blijf zoeken voor je…kan immers ook op een totaal onlogische plek liggen…hihi gebeurd hier ook steeds vaker nu…maar wacht er dus maar niet op hoor! Sorry…dacht echt zeker te weten waar ze lagen…maar niet dus!

 • Oh ja…mijn mama heeft dit natuurlijk geschreven!! Hihi! Denkt ze eens een reactie te plaatsen op jullie diploma namens mij…vergeet ze het daarna natuurlijk weer terug te zetten op haar naam!! Mijn mama is een beetje een suffie op het moment hoor! Maar dat hebben jullie vast al wat eerder gemerkt??? Hihi!

 • Groot gelijk dat jullie niet betalen. Ze zorgen eerst maar voor een goed afgeleverd huis, die al duur genoeg is. Niet de bedoeling dat je dan over vijf jaar al in de kosten moet voor een nieuw dak.

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: