Beetje balen….

Gepubliceerd 2 februari 2007 door Sannie

Marco belt net, was bij Sanidump maar geen badmeubel… Is nu voor de derde keer in Sliedrecht. Eerst deel 1 gehaald, vorige keer het bad en nu zou het meubel dan eindelijk binnen zijn. Niet dus, na een hoop heen en weer gebel daar wordt het nu woensdag. Kregen nu wel de bad pootjes gratis (zo’n 40 euro) Scheelt wel maar niet handig van dat heen en weer rijden. Vanochtend was Marco al vroeg op pad. Om 7 uur zouden ze van Florie in ons huis zijn om de laatste puntjes weg te werken. Gisteren was de uitvoerder langs geweest om alles nog eens na te lopen. De achterzijde wordt pas in mei afgeschilderd, beetje balen maar ja. De rest is gisteren en vandaag afgewerkt. Nog xc3xa9xc3xa9n probleem en discussiepunt het schuurdak ! Met schimmel aan de binnenkant beetje veel vocht dus. Ze hebben nu wel extra ventilatie gemaakt maar doen aan het dak niks. Gewoon laten drogen en dan de schimmel er af halen met een bezem. Ja, dacht het niet dus…. We gaan ff bellen met Vereniging Eigen Huis. De man die bij ons was met de oplevering had het ook over een nieuw dak als enige oplossing. Mooie is dat we nog voor de tweede oplevering moeten tekenen. Doen we dus pas als alles opgelost is. Is dan een strop voor de bouwer want 5 % van de aanneemsom staat nog in depot bij de notaris en komt pas vrij na de tweede tekening. Als alle buren hetzelfde doen is dat dus een aardig bedrag…… Morgen ga ik weer een dagje klussen, zal ook wat foto’s maken. Keuken zal dan af zijn heb in ieder geval al warm water. Ook heeft Marco de muur aan de achterkant een kleurtje gegeven en is de trapkast in kleur. Jullie zien het wel weer !

Update :

Lees net een mailtje van Lies en volgens haar blijft die 5 % maar tot drie weken na oplevering bij de notaris staan en gaat hij daarna automatisch naar de bouwer. Of je moet de notaris aangetekend een brief sturen. Was afgelopen dinsdag al drie weken….. Maandag dus maar ff notaris bellen……

Advertenties

5 reacties op “Beetje balen….

 • Er moet toch ook altijd wel iets tegen zitten hee! Het ging ook zo goed!! Hopelijk blijft het hier bij en wordt het inderdaad snel opgelost allemaal! Echt wel een ‘beetje’ balen ja! Zet em op Sannie!!!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: