CB weer gehad !

Gepubliceerd 24 januari 2007 door Sannie

En we hebben het weer gehad, Kaylinn is gewogen, gemeten en heeft weer twee prikjes gehad. Blijft toch zielig….. Maar ze slaapt nu lekker in de box, moet over een half uurtje voeding maar kijk wel even. Als ze nog slaapt laat ik haar maar ff liggen. Maar over het meten en wegen. Onze "kleine" meid weegt nu 7130 gram en is 63,5 cm. In een maand dus 420 gram en 1,5 cm gegroeid ! Maar geen probleem, de arts zei alleen prima dat ze nog op BV zit. Viel mee dus ! Volgende maand weer terug. Zal de laatste keer zijn op dit bureau, volgende keer mogen we in Vleuten ! Zal de curves hieronder plaatsen. je ziet dat ze keurig naar de middenlijn toe gaat !

Advertenties

8 reacties op “CB weer gehad !

 • Mooie groeilijn toch.
  Liza en Rico zaten beiden met lengte bovenaan en met gewicht onder gemiddelde. Beiden BV kids hxc3xa8. En bekijk ze maar eens……..

 • Dat ziet er gezond uit, fijn dat ze het zo goed doet! Heb je je ritme ook al gevonden met 2 koters om je heen? En hoe reageert Yannick op het feit dat ie soms moet wachten op zijn beurt bijvoorbeeld? Niet jaloers ofzo? dank je voor je lieve woorden op mijn logje, liefs, elise

 • @ Elise : Geen dank, ik leef met je mee ! Wat betreft Yannick heeft het er in het begin wel ff moeilijk mee gehad maar weet nou dat hij soms ff moet wachten. Maar laat hem ook wel eens eerst gaan, zeg dan tegen Yannick ga eerst met jou dit of dat doen, moet Kaylinn ff wachten. Vind hij geweldig : Nou moet Kaylinn wachten mama !!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: