Rustig…

Gepubliceerd 23 januari 2007 door Sannie

Weer een rustig dagje vandaag. Vanmiddag ff naar Mary gewandeld om de nieuwe banken te bekijken. Yannick op de fiets, Kaylinn in de Bugaboo. Past ze nog net in, duurt geen maand meer ben ik bang… Morgen naar het consultatiebureau ben benieuwd. Had via het borstvoedingsforum al begrepen dat met 3 / 4 maanden de BV baby’s gaan afwijken van de groeicurve.. De curve gaat uit van een KV (kunstvoeding) baby. Maar er is dus ook een curve gebaseerd op BV baby’s. Heb ik ff van internet geplukt. Daar zit Kaylinn nog niet boven de lijn en in de andere curve wel. We houden dus gewoon de BV curve aan. Mochten ze gaan zeuren sla ik ze daar wel mee om de oren ! Ga er weer mee kappen, ben namelijk ook aan het koken. Ja, voor degene die me kennen koken ja !Spaghetti  Doe ik eigenlijk nooit maar Marco is laat vandaag, komt zo binnen en moet dan vanavond weer naar de Birkhoven dus ben ik maar vast begonnen. De mannen gaan aan de spaghetti. Ik moet nog ff zien wat ik binnen krijg, ben niet zo’n pasta mens. Fijne avond en tot morgen !!

Advertenties

4 reacties op “Rustig…

 • goed van je hoor, maar laat je het water niet aan branden (grapje), pa is ook al weg naar de bouwspeeltuin, bel morgen hoe het afgelopen is, groetjes

 • De mannen hebben vast zitten smullen van jouw kookkunsten! En hopelijk heb je zelf ook nog lekker gegeten!!

  En die groeicurve..Eline zat daar ook vrij snel boven en zij kreeg KV! Weet nog goed dat ze hier de eerste keer opperde dat we niet gek moesten kijken als Eline overal later mee zou zijn omdat ze te vroeg geboren was…nou..dat hebben ze later xc3xa9cht nooit meer gezegd! Hihi dusse Kaylinn…laat ze een poepie ruiken vanmiddag!!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: