Warm water !

Gepubliceerd 22 januari 2007 door Sannie

Yes, we hebben warm water ! Kost wat telefoontjes (toch Marco ??) en een aantal mannen die moeten komen kijke maar uiteindelijk kwam de installateur er aan te pas. Dat bleek iemand te zijn die wel wist wat hij deed. Wat hadden ze nu gedaan de leiding waarmee het water "binnenkwam" in de ketel om te verwarmen op de uitgang aan gesloten. Is de uitleg voor klus dummies zoals ik, zou waarschijnlijk anders heten maar ja, zo begreep ik het tenminste. Is dan niet zo gek dat je geen warm water krijgt ! Viel nog mee volgens de monteur. Hij was bij een ander geweest die de wasmachine kraan had opengedaan en in plaats van water gas had gekregen….

Nu de post nog, was maar eenmalig vorige week. En het blijkt dat er ook een probleem is met de telefoonleiding. De eerste mensen zijn al verhuisd en nu blijkt dat de leiding niet helemaal is doorgelegd. Gaat ook momenteel nog niet omdat die moet lopen waar er nu nog een steiger staat . Hoop dat het wel is opgelost als wij overhuizen. Geen telefoon is niet zo erg, we hebben nog de mobiel maar geen internet….. Dat is wel een probleem voor Sannie !

Advertenties

5 reacties op “Warm water !

 • Dit soort verhalen zijn volgens mij wel bekend bij mensen die in de nieuwbouwwijken gaan wonen. Er is dan veel nog mis. Hoop inderdaad dat het allemaal opgelost is voordat jullie er gaan wonen!!

 • Oh jee, Sannie en geen internet? Alvast een afkickcentrum voor internetters bellen? Hopelijk is alles geregeld als jullie gaan verhuizen! Succes! Maar het warme water doet het weer en dat is het belangrijkste!

 • Toch inderdaad wel heel lekker dat je weer warm water hebt…zeker als je straks schoon gaat maken daar…en uiteraard doet een lekker warm bad ook wonderen…hihi moet er niet aan denken zo’n koud bad!! Brrrrr!! En joh die telefoonlijn is vast ook op tijd in orde! Duim…duim…duim!!

 • Ja lekker he zo’n nieuw huis, ik begin al die knulligheden inmiddels wel een beetje zat te worden. Het mag dan nieuwbouw zijn maar bij ons vorige huis hebben we dat echt iet gehad. Het is echt knutselbouw hier! Wie vergeet er nou een telefoonkabel??? Komen ze uit een ei ofzo!???

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: