Hard gewerkt !

Gepubliceerd 20 januari 2007 door Sannie

Er is weer hard gewerkt op de Birkhoven ! De wc is geheel betegeld, er zit een gat (met rooster) in de buitenmuur voor de afzuigkap, buitenlamp hangt, afvoer wc boven is voorbereid. En Marco heeft zijn eerste grote project afgerond : de trapkast ! Hebben ook al de eerste tegenslag, hebben namelijk geen warm water…. Zit waarschijnlijk een klep verkeerd om aangesloten onder de ketel. Moeten ze dus voor langskomen. Marco gaat maandag maar weer bellen. Anders wordt het zo koud douchen en badderen…… Post hebben we ook niet meer gehad, schijnbaar komt de postbode maar xc3xa9xc3xa9n keer per week. Ach ja, zullen nog wel meer dingen komen denk ik. Wij hebben verder geen stormschade of lekkages en dat kan niet iedereen zeggen las ik bij Imca & Lies.

Advertenties

9 reacties op “Hard gewerkt !

 • Mooi dat het toch weer flink is opgeschoten. 🙂 Klinkt goed. Ach en dat met het warme water is vast een kleinigheid. Misschien een stomme vraag, maar doet de verwarming het wel? Als die het ook niet doet ligt de ketel misschien gewoon in storing en kun je ‘m resetten….

  Mag ik je trouwens linken? 🙂

 • Zie ze nou toch eens snel gaan zeg!! Jeetje er wordt echt goed gewerkt daar!! Hopen dat het zo goed blijft gaan…en de tegeslagen beperkt blijven tot het warm water nu! Toch wel handig om gewoon warm water te hebben ja, wel zo prettig! Hoop dat het snel verholpen is! Wanneer ligt de planning nu om over te gaan?

  xxx

 • Oh wat een ellende ja bij die imca en lies! Heel vervelend als je net ver klaar bent! Echt balen…en dat zo’n man dan nog zegt”ja maar dit is extreem!! Goed dat ze dat niet gepikt heeft! En hopen dat het met die oplossing ook inderdaad verholpen is!

  Voor jullie maar te hopen dat jullie het inderdaad droog houden…maar goed…als jullie na de afgelopen storm nog droog zitten…zal het heus wel goed zijn! Gelukkig!

 • wij vinden dat jullie een heel leuk huis hebben gekocht lekker ruim en niet onbelangrijk lekker dichtbij voor ons! jullie wc is eleuk geworden en we komen gauw kijken hoe de rest wordt als we kunnen helpen dan bel je maar
  veel liefs

 • mooie wc, maar dat kan ook niet anders met zo’n vakman hxc3xa9, het word prachtig allemaal nou van de week de keuken nog, en dan nog de grootste uitdaging de badkamer ik ben benieuwd,

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: