Het begin…

Gepubliceerd 14 januari 2007 door Sannie

Gistermiddag ff met de kids naar de Birkhoven gegaan. Wou het toch wel ff van dichtbij zien wat de mannen allemaal aan het doen waren. En ze waren goed bezig, kijk maar :

Ok, hij is nog wat kaal en je trekt door aan een bruine draad maar we kunnen tenminste ! Ben ik al heel blij mee, moet nog weleens plassen namelijk…. Maar er was meer gebeurd, Marco heeft alles afgeplakt voor de spuiter. Hele huis in het plastic. Maandagmiddag beginnen ze, woensdag is het waarschijnlijk af. Ben wel heel benieuwd hoe het er dan uitziet, gelijk een stukje "af" denk ik ! Verder liggen ook alle leidingen goed in de keuken. En ook de electriciteit zit op de juiste plekken. Ook heeft Maikel nog wat extra stopcontacten geplaatst hier en daar. Kortom een zeer nuttige dag ! Donderdagavond begint mijn vader met het tegelen van de wc, zaterdag gaan ze verder met badkamer. Maikel komt dan ook nog een dagje mee, moet nog een gat door de buitenmuur voor de afzuiger en nog het xc3xa9xc3xa9n en ander aan electra. En dat is zijn pakkie an ! Marco gaat helpen met de badkamer en misschien al beginnen met laminaat op de slaapkamers. Als alles zo door gaat kunnen we misschien wel eerder over… Maar niet te hard juichen, er kan nog vanalles fout gaan. Tot slot nog een leuk plaatje, het uitzicht vanuit mijn keukenraam. Nee, we hebben geen zwembad aan de voorkant…… Het is nog een beetje modderig. Mijn Twingo heeft nu ook een mooie modder-striping !  We kunnen nu wel achterom gaan parkeren, de bestrating daar is klaar. Scheelt wat bagger in huis !

Advertenties

9 reacties op “Het begin…

 • welkom in de modderclub! We waren begin van de middag nog even langs gelopen maar geen leven te zien. Jullie zijn toch niet nu al aan het rusten? Volgende beter maar, succes morgen en doe de spuiter de groeten!

 • Wow! Heerlijk, het begint echt al wat te worden. 🙂 Mooi dat eht sneller gaat dan gepland. Misschien kunnen jullie eerder over, en ach, anders heb je nu maar alvast een buffer om eventuele vertraging op te vangen. Lekker hoor!

 • Het belangrijkste staat er en daar gaat het om toch? Nu de rest nog en als het op dit tempo doorgaat zien we je weer snel lekker helemaal terug op het wereldwijde net.

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: