Ja ! We hebben ze !!!

Gepubliceerd 10 januari 2007 door Sannie

Vanaf gisterenmorgen hebben we ze dan eindelijk in handen ! We kunnen aan de gang. Wel met baggervoeten… De parkeerplaatsen aan de achterzijde konden we nog niet bereiken. Als het goed is is de bestrating van het weekend achter af. Voor is het xc3xa9xc3xa9n grote modderpoel vol bouwverkeer. Ja, we komen in een groet bouwput te wonen ! Maar gisteren dus de oplevering gehad. Was iemand mee van Vereniging Eigen Huis. We hadden 24 punten, meest kleine dingen. Vooral veel glas poetsen en schilderwerk. Het enige grote werk is het afschilderen van de achterkant (is het nu te vochtig voor) en het vervangen van het schuurdak. De schuur was iets te vochtig, de plafondplaten hadden al haar… (Kun je ff komen knippen zussie hihihi) En gaan het allemaal beginnen. Marco gaat morgenmiddag en avond aan de gang met trapkast en electriciteit. Dat laatste samen met Maikel. Hij en Kim kwamen gisteravond ff kijken. Dan wordt het pas echt je huis, als je het aan anderen mag laten zien ! Gistermiddag zijn ook de kids en Oma ff geweest. Yannick wou gelijk weten hoeveel nachtjes nog….. Nog ff wachten jochie, maar het schiet nu op ! Vrijdag gaat Marco de spullen voor badkamer en wc halen. Kan mijn vader zaterdag aan de wc beginnen. Want een huis zonder wc is niet echt handig, gisteren maar ff langs de Gamma gereden. We hadden ook wel spullen nodig maar zijn eerst ff naar de wc gegaan ! Ga er weer vandoor, Kaylinn wordt wakker. Zodra er wat gaat gebeuren in het huis zal ik foto’s gaan plaatsen !

Advertenties

11 reacties op “Ja ! We hebben ze !!!

 • Als jullie veel opleveringspunten hebben mag Florie er 3 weken vooruit trekken deze op te lossen. Die tijd hebben ze bij ons ook genomen. Bij ons betekende dat dat toen we al aan het opbouwen waren ze met sleutel zelfstandig naar binnen konden ookal waren we er niet. Enne….bouwlui vegen geen voeten! Tipje dus, vraag dan meteen je sleutel terug! Bij ons lag de modder op zolder

 • Wij hadden toen in IJsselstein een huis van Bunnik. Met heel wat minder punten. Florie staat er een beetje om bekend dat het veel kleine gebreken heeft bij de oplevering. Maar jullie hebben de sleutel en kunnen mooi aan de gang!! Vergeet je je internet niet op tijd te verhuizen? Anders zit je een aantal weken zonder hoor en wij kunnen jullie niet missen!

 • GEFELICITEERD!!! Wat moet dat een heerlijk gevoel zijn voor jullie!! EINDELIJK de sleutels!! Heel veel succes met het klussen en verhuizen!! Yannick heeft er zin in zo te lezen!! Leuk hoor! En ach joh die modder…gelukkig maar tijdelijk toch!

  xxxx

 • van harte met jullie nieuwe huis!hoop dat jullie weinig tegenslagen hebben met het maken en afmaken van jullie huis!het eerste stukje behang is op de post gegaan als goed is kan je die morgen al opplakken!hihih

 • Wauw, zelfs de sleutels zien er supernieuw uit! Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning, een nieuwe woning voor jullie nieuwe gezinssamenstelling. Geweldig, toch! Succes met de drukte nog even..!
  Groetjes van Bar en de mannen

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: