Dag kerst !

Gepubliceerd 4 januari 2007 door Sannie

Heb vanmiddag alle kerstspullen bij elkaar geraapt. Boom afgetuigd, kaarten weg. Marco is nu bezig het een en ander in dozen te doen, ga hem zo snel helpen. Kale boel hier in huis. We hebben vanaf 18 oktober constant versiering gehad dus voelt nu als een afgebrand dorp. Zou nog wel erger worden de komende weken denk ik. De dozen met kerstspullen blijven ook al een paar dagen in de kamer staan. Kunnen volgende week gelijk richting Vleuten. Weinig zin om alles met veel moeiet op zolder weg te proppen als daar plek genoeg is ! Ja , het schiet nu echt op. Nog xc3xa9xc3xa9n weekendje rust en dan gaan we d’r voor. Nou ja, rust, dagje Winterefteling is niet echt rust natuurlijk. Hoop dat het weer een beetje meevalt. Ze voorspellen veel regen. Niet handig met twee kids. Ja, Kaylinn mag ook mee. Of moet eigenlijk, zie me namelijk nog niet afkolven daar. We hadden al bedacht in "de rode neuzen", en dan kolven op de maat van de muziek. Te tete te tete tetet. En dan natuurlijk lachend op de foto ! Niet dus…. Maar we zien wel hoelang we het volhouden. Kaartjes vandaag gekocht via Marktplaats, scheelt me 16 euro. Wel ff mijn zussie bedanken want die heeft ze voor me opgehaald in Almere. Ga er nu van tussen anders is Marco al klaar. Om in de stemming te komen : Winterefteling 2006 !

Photobucket - Video and Image Hosting

Advertenties

4 reacties op “Dag kerst !

 • Ja hier ist ook zo’n kale bedoeling nu! Zo leeg ineens hee? Joh wat spannend!! Jullie laatste weekendje!! En dan kunnen jullie van start!! Super!!

  Wij wensen jullie heel veel plezier zaterdag!! Hoop voor jullie dat het lekker droog blijft…en dat mocht het al regenen…het alleen regent als jullie ergens binnen zijn! Jaaaaaaa dat kan hoor!! Wij hebben ook eens zo’n dag gehad in de efteling…hihi wel zorgen dat je buggy steeds droog staat!!

  Nou ja…hxc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9l veel plezier!!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: