Kerst weer voorbij…

Gepubliceerd 27 december 2006 door Sannie

Zo, de kerstdagen zitten er weer op. Waren gezellige dagen. De kids zijn behoorlijk verwend met al die kadootjes, vooral de poppenkast was erg leuk ! We zijn er wel achter dat we het met Kaylinn rustig aan moeten doen, te veel drukte op een dag kan ze echt niet aan. Dus doen we dat, zij bepaald  voorlopig wat wij doen. Tweede kerstdag had ze echt een baaldag, wat heeft ze gehuild. gelukkig ging het vandaag een stuk beter. Al lag ze net ff te huilen in bed, was al bang dat ze honger hjd maar ze is weer stil. Ze heeft net om 19.00 afgekolfde melk gehad, kon ik ff bijkomen. Tepelkloven weer, niet zo fijn. Maar door nu af en toe te kolven geneest het aardig snel. Is alleen zo moeilijk, heb geen flauw idee hoeveel ze moet drinken. Ze heeft nu twee keer zo’n 90 cc op. Lijkt me veel te weinig maar ze blijft er vier uur op weg. Heb schijnbaar volle melk hihihihi. Marco is nu Melissa naar huis aan het brengen, die heeft hier een dagje meegelopen. Morgen gaan we naar de Hornbach, wat laatste spullen voor het huis uitzoeken. Om drie uur komt er een makelaar de woning taxateren voor de koper. Onze makelaar komt ook en neemt dan gelijk het verkocht bord weer mee en levert de sleutel in. En dan schiet het nu echt op, het is zo 9 januari. Begint nu toch echt wel te kriebelen, ben in mijn dromen al heel wat keertjes wezen klussen en al heel wat keren verhuisd…..

Advertenties

3 reacties op “Kerst weer voorbij…

 • De verhuizing komt nu aardig snel dichtbij! Gelukkig hebben jullie een fijne Kerst gehad en tja, de drukte maar even vermijden dan met Kaylinn. Het is ook nogal wat.. zo’n grote wereld om je heen!

 • Eline werd daar ook altijd heel onrustig van…maar als je er inderdaad wat rekening mee houd..scheelt dat hxc3xa9xc3xa9l veel!

  Wat een leuke foto’s!!!

  Kan me voorstellen dat je in je hoofd al zo vaak verhuisd bent…komt ook wel erg dichtbij nu! Nog even en je kan beginnen hoor!!

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: