Bijna kerst….

Gepubliceerd 24 december 2006 door Sannie

Kerstavond, de laatste in dit huis. Toch een raar idee. Maar wel leuk dat volgende jaar onze boom in Vleuten zal staan ! Gisteren zijn we op kraamvisite bij Maaike geweest. En wat is ze klein… Valt eigenlijk wel mee maar in vergelijking met onze meid…. Vanmiddag ben ik naar Utrecht geweest om de foto op te halen bij de Portrait Place. Je ziet hem rechts in de zijkolom. Heb het er gelijk van genomen en heb nog een klein rondje shops gedaan. Zowaar nog een paar nieuwe schoenen gevonden. Degene die mij goed kennen weten dat het voor mij een drama is om schoenen te vinden dus ik was heel blij. Zijn Wolky’s, lopen heerlijk zien er leuk uit en ze waren ook nog in de uitverkoop, wat wil je nog meer ! De kids liggen nu op bed en wij gaan zo van onze kerstavond genieten. Marco heeft net de foto ingelijst dus daar kunnen we mooi naar kijken. Zal twee dagen rustig zijn hier maar daarna ben ik terug met de verhalen van de kerst.

Advertenties

4 reacties op “Bijna kerst….

 • mooie foto zus!!maar ik had ook niet andwers verwacht. en ik ben benieuwd naar je schoenen, ik zal ze 2e kerstdag wel zien, als je ze dan aan hebt tenminste! Veel plezier met opa en oma hond(hihi) morgen!

 • wat een leuke foto maar ik had ook niet anders verwacht ben benieuwd 2e kerstdag om hem in het echt te zien ik had ook nog wel een foto van de twee meiden verwacht of komt die nog, gr ma

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Nihil fit sine causa

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: