Maandag poging 2

Gepubliceerd 23 mei 2006 door Sannie

Gisteren was het dus maandag. Na een druk weekend moest ik toch nog ff aan de gang. ’s Middags om 17.00 hadden we weer een bezichtiging dus alle verjaardags-zooi moest weer weg. We hadden zondagavond al het een en ander gedaan en maandag waren het nog de laatste dingen. Yannick’s treinbaan weer afbreken (sorry Danny..) bijvoorbeeld. Staat hier midden in de kamer, moest dus ff weg. Marco was gelukkig bijtijds thuis en kon de helpen met de volksverhuizing. Met man, kind en twee katten "vluchten"we weer ons huis uit. Is natuurlijk hartstikke goed dat we steeds bezichtigingen hebben maar dat elke keer opruimen enzo wordt je wel een beetje zat. Dus voor de kijkers : niet kijken maar kopen !! De kijkers vonden het een leuk huis, hadden familie in de straat, konden het dus al een beetje. Hadden nog meer huizen op het oog. We wachten dus maar weer af. In de tijd dat hun keken zijn wij ff naar Annie gereden. Die had mijn broeken af. ben nu dus heel blij want heb er weer die broeken bij ! (rijmt nog ook, hihi) Met elastiek van boven dus ik kan erin groeien. Ze heeft zelfs van dat elastiek met knoopgaten gebruikt zodat ik de boel kan aansnoeren of uitleggen. Ben heel blij met zo’n handige tante !! ’s Avonds heeft Marco de treinbaan weer opgezet en ging ff loggen. Ging dus niet helemaal goed, vandaar dat deze log pas op dinsdag verschijnt. We hebben gisteren ook de finale van Peking Expres gekeken. Helaas waren Chris en Lut tweede, had ze graag zien winnen. maar Wendy en Yves waren de gelukkige. Volgende week nog een blik achter de schermen en dan is PE weer voorbij. Wordt weer afkicken. We hebben op maandagavond nog Expeditie Robinson maar dat duurt ook niet lang meer. Zomerseizoen, kunnen we eindelijk al die filmpjes kijken die er al zo lang liggen.

Dvds

Advertenties

2 reacties op “Maandag poging 2

 • Waarom moeten jullie de katten ook steeds weg brengen bij een bezichtiging? Dat vind ik wel een beetje ver gaan, hoor! Ik zou die van mij echt niet telkens mee sjouwen, want al die stress is voor de diertjes ook niet goed.
  Maar nu maar even hopen dat deze mensen een bod gaan uitbrengen!

 • Wij hebben twee binnenkatten en ik ben als de dood dat de kijkers/makelaar ff niet oplet en de katten weglopen. En je weet ook niet of de kijkers mischien een hekel hebben of bang zijn voor katten. Krijgen ze gelijk een leuke eerste indruk want die van ons willen aandacht van een ieder die binnenkomt.Ze vinden het trouwens niet zo heel erg hoor, is maar een goed half uur, dat scheelt.

 • Geef een reactie !!

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  minoesjka2

  minoesjka's leventje

  Melody Music

  Als driehoek hoef je niet door een rondje, sta vierkant achter jezelf

  Mijn dagboek

  door Niels van Veen

  Mijn dagboek

  door Judith van Veen

  %d bloggers liken dit: